Samsung Telefon Pin Kodu Bloke Olmuyor

Samsung Galaxy J2 model telefonum, telefona PIN kodunu ve PUK kodunu girmeme rağmen tekrar PIN kodu istiyor. Normalde girdiğim ve kabul ettiği kodu şu an kabul etmeyerek sürekli olarak süreyi 10 saniye, 30 saniye gibi sürelerle uzatıyor ve telefonu açamıyorum. Farklı telefonlarda denedim, ancak olmadı.

14 Kasım 2023 06:59

Benim telefonum pin kodu bloke olmuyor sıfırladım hala aynı sorun sadece pin kodu istiyor farklı telefonlarda da denedim müşteri hizmetleri çağrı merkezi ni de aradım olmadı olmadı ne yapmam gerek xksnxksnxksnxks xksnxksnxjsjxjnsnxjxbxjsnxjnsjxnznznxnxnxnxn

14 Kasım 2023 09:22 (Şikayetten 2 saat sonra)

22 Aralık 2023 10:46

Merhaba bende de sadece pin isteyip kabul etmiyor resetlemez lazım dediler siz ne yaptınız resetlendi mi

20 Kasım 2023 17:52

Merhaba, aynı sorunu yaşıyorum. Nasıl çözüldü acaba probleminiz. Servise mi gittiniz ücret talep edildi mi

Samsung Telefon Açılmayarak Devamlı Pin Kodu Soruyor

Samsung telefonum kapanıp tekrar açıldığında pin kodu soruyor. Pin kodunu doğru girdiğim halde sorun devam ediyor. Sorun...

3 Yorum

Samsung S22 Pin Hatası

Merhabalar, dün aldığım Samsung Galaxy S22 telefonum, PIN kodu doğru olmasına rağmen açılmıyor ve sürekli hata veriyor. ...

Tümünü Gör

Erdi
Samsung S22 Hatası :Telefonum Sürekli Açılıp Kapanıyor

Samsung S22Hatası :Telefonum Sürekli Açılıp Kapanıyor

Serhat
Sıfır Samsung Telefonda Ekran Sorunu Var Kabul Etmediler!

Sıfır SamsungTelefonda Ekran Sorunu Var Kabul Etmediler!

Fatih

Öne ÇıkanKonular