Döndü sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Pin Kodu Bloke Olmuyor

14 Kasım 2023 07:13

Samsung Galaxy J2 model telefonum, telefona PIN kodunu ve PUK kodunu girmeme rağmen tekrar PIN kodu istiyor. Normalde girdiğim ve kabul ettiği kodu şu an kabul etmeyerek sürekli olarak süreyi 10 saniye, 30 saniye gibi sürelerle uzatıyor ve telefonu açamıyorum. Farklı telefonlarda denedim, ancak olmadı.

14 Kasım 2023 06:59

Benim telefonum pin kodu bloke olmuyor sıfırladım hala aynı sorun sadece pin kodu istiyor farklı telefonlarda da denedim müşteri hizmetleri çağrı merkezi ni de aradım olmadı olmadı ne yapmam gerek xksnxksnxksnxks xksnxksnxjsjxjnsnxjxbxjsnxjnsjxnznznxnxnxnxn

14 Kasım 2023 09:22 (Şikayetten 2 saat sonra)

Pınar
Pınar

Merhaba bende de sadece pin isteyip kabul etmiyor resetlemez lazım dediler siz ne yaptınız resetlendi mi

Erkan
Erkan

Merhaba, aynı sorunu yaşıyorum. Nasıl çözüldü acaba probleminiz. Servise mi gittiniz ücret talep edildi mi

Döndü
Döndü

Hayır hiçbir şekilde çözülmedi bayağı uğraştım yani araştırdım soruşturdum ama olmadı mecbur hattı kapattırıp yeni hat aldım bunun bir çözümü yok anlayacağın😂

Samsung Telefon Açılmayarak Devamlı Pin Kodu Soruyor

03 Ekim 2023 11:31