Medine sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Kamera Sarı Çekiyor

10 Mart 2024 12:29

Samsung A54 telefonunu daha yeni aldım; bir haftadır kullanıyorum ve telefonun kamerası beklediğim gibi değil. Gerçekten kamerası sarı renkte fotoğraflar çekiyor. Ön ve arka kamera bazen normal oluyor, ancak bazen sarı tonlarda fotoğraflar çekiyor. Görüntülü konuşmalarda yüzüm sarı gözüküyor. Kilit ekranına koyduğum duvar kağıdında bile fotoğraf sarı olarak çıkıyor, ama ana ekranda normal. Bu sorunun çözülmesini istiyorum. Kabul edilebilir bir durum değil; daha ilk kullanımda böyle bir sorunla karşılaşmak hiç hoşuma gitmedi.

24 Nisan 2024 23:57

Vatan uygulanmasından Samsung Galaxy a 54 aldım telefonda ısınma ve fotoğraf çekildikten sonra sarı çekiyor. Samsung ile iletişime geçtim uzun bir süre 1 ay kadar en az sorunu düzeltmeye çalıştık daha sonra haber beklemeye başladım sorun çözülmesi için geri dönüş sağlanmadı. İade yapmak için Samsung'u aradım fakat aldığım yerden yani Vatan dan iade yapabileceğimi söylediler. Vatan da bana Gmail den dönüş yaparak kurulumu sağlanan telefona iade yapılmadığı söylendi. Telefonun kurulumu yapılmadan telefonda sorun olup olmadığını nasıl anlayabiliriz, telefon özelliklerini taşımıyor beklenti de karşılamıyor verilen paraya değmiyor iade yapmak istiyorum yardım edilmesini bekliyorum.

20 Nisan 2024 17:51

Samsung Galaxy a 54 kullanıyorum telefonu aldıktan 1 hafta sonra telefonun kamerası sarı çekmeye başladı buradan iletişime geçmiştim geri dönüş de sağlandı. Birkaç yöntem söylendi denedim fakat çözüm olmadı, sorunu resimle atmam söylendi onu da yaptım 1 ay oldu geri dönüş sağlanmadı ve telefon fazla ısınmaya başladı artık iade etmek istiyorum beklentilerimi hiçbir şekilde karşılamadı.

11 Mart 2024 09:07 (Şikayetten 20 saat sonra)

08 Nisan 2024 09:51

08 Nisan 2024 22:59