Samsung Teknik Servis Sorunsalı

26 Kasım 2023 16:33

22 Ekim 2023 tarihinde almış olduğum Samsung Galaxy TAB S7 FE model tablet, 16 Kasım 2023 tarihinde ekranın donması, kendiliğinden kapanması, dokunmatik ekranda temassızlık olması sebepleriyle İstanbul Emaar AVM Samsung teknik servisine götürdüm. Oradaki yetkililer bizi arayacaklarını ve tabletin daha bir aylık olduğu için değişim talep etmemiz gerektiğini söylediler. Ancak bizi arayan olmadı ve telefona 'Teslim alabilirsiniz.' mesajı geldi. 22 Kasım tarihinde teslim almaya gittiğimde, hasar tespit edilmediğini, güncel yazılımın yüklendiğini (cihazın yazılımı zaten günceldi) ve kalem ucunun temizlendiğini öğrendim. Ürünü alıp evde test ettikten sonra aynı sorunların tekrar ettiğini gördüm ve 24 Kasım tarihinde yine aynı teknik servise götürdüm. Tekrar aynı sorunu yaşadığımızı ilettik ve değişim istediğimizi belirttik. Tekniker, ürünü kontrol ettiklerini ve sorun görülmediğini ifade etti. Uzun bir konuşmanın ardından, sorunun tekrar kontrol edilmesi ve varsa değişiklik yapılması konusunda anlaşmaya varıldı. Ancak, güncel yazılımı olan bir cihaza tekrar güncel yazılım yükleme gibi mantıksız bir çözüm sunan bir servise güvenim kalmamıştı ve beklediğim gibi 23 Kasım'da 'Teslim alabilirsiniz.' mesajı geldi. Boşuna beşinci kez aynı yere gitmemek için müşteri hizmetlerini aradım, değişim yapıldı mı diye sormak için ve yine sorun bulunmadığı söylendi. Şimdi tekrar gidip ürünü teslim alırsam, eve geldiğimde aynı sorunla tekrar karşılaşacağımı biliyorum çünkü değişim değil, onarım bile yapılmıyor. Sorun olması halinde ise sorun olmadığını iddia ederek, sorumsuz ve müşteri dostu olmayan bir yaklaşım sergiliyorlar. Bu durum, çalışanların genel ilgisiz ve sorumsuz tavırlarından ve vücut dillerinden anlaşılıyor. Bu dediklerimi abartılı bulanlar Google Haritalar üzerinden yorumlara bakabilirler. Sonuç olarak, bu ürünü iki defa teknik servise götürdüm fakat sorun bile tespit edilemedi. Bu durumun değişim veya iade ile çözülmesini talep ediyorum.

27 Kasım 2023 09:10 (Şikayetten 16 saat sonra)

Samsung Telefon 3 Ayda 2 Kez Bozulan Tablet

09 Eylül 2023 22:56
Furkan sonuçtan çok memnun

Samsung Telefon Samsung TAB S7 Fe S Pen Kalem Sorunu Ve Yaşadıklarım

30 Eylül 2023 15:39
"Yaşadığım sıkıntıyı insanları bilgilendirmek amaçlı şikayet olarak yazdım. Ve firmanın bana hemen geri dönüş sağlamasından dolayı firmaya teşekkür ederim. Yaşadığım sorunun başka insanlar tarafından da yaşanmaması için özen gösterirseniz çok memnun oluruz. İlginizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz."

01 Kasım 2023 13:34

18 Temmuz 2024 13:41
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2025 02:11