Samsung S24 256 GB.

Samsung S24 256 GB.
25 Nisan 2024 21:26

Bundan 10 gün önce S24 modelini bir Vodafone mağazasından satın aldım. Fiyatı iPhone 13 ile aynıydı ve iki model arasında kararsız kaldım. Ancak mağaza çalışanı S24'ü o kadar övdü ki, sonunda onu tercih ettim. Ancak bir sorunum var: Kamera ile fotoğraf çekildiğinde, resim otomatik olarak düzenleniyor ve istenmeyen efektler ekleniyor. Ekranın rengi sarımsı bir ton taşıyor ve emin olmak için aynı videoyu farklı telefonlarda Instagram üzerinden izlediğimde, ekran çözünürlüğünün yetersiz olduğunu fark ettim. Selfie çekilirken kamera görüntüyü puslu gösteriyor. iPhone 11 ile kıyaslandığında kamerasının kalitesi oldukça düşük. Ev içinde güneş ışığı olmadan fotoğraf çekmek mümkün olmuyor ve bu durumdan dolayı çok üzgünüm. Aldığım için pişmanım ve zararına olsa da telefonu satmayı düşünüyorum. Lütfen bu konuda acilen bir çözüm bulunmasını rica ediyorum.

26 Nisan 2024 09:11 (Şikayetten 11 saat sonra)

Zeynep
Zeynep

Bende Vodafone bayisinden aldım. Kadına iPhone almak istediğimi söyledim hat üzerine ve bana dönüp dedi ki iPhone satışımız yoktur. Normalde 13 alacaktım ancak kadın o kadar övdü ki s24 aldım ve gerçekten pişmanım. Şarjı çok çabuk bitiyor ve kamerası övüldüğü kadar güzel değil

Samsung S23 Ultra Kamera Sorunu

11 Mart 2024 02:19
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S24 Plus Kamera Mağduriyeti

02 Şubat 2024 13:09