Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S24 Plus Kamera Mağduriyeti

02 Şubat 2024 13:09

S24 Plus telefonu 25.01.24 tarihinde teslim aldım. Kamerasında problem var. Fotoğraf çektikten sonra karartma yapıyor. Bununla alakalı defalarca müşteri temsilcisi işe iletişime geçtim. 1 haftadır her gün onunla uğraşıyorum. Ve bugün son çare olarak yetkili servise götüreceğim. Yeni çıkan, en üst model olan ve yüksek ücretlerle aldığımız telefonlar böyle sorun çıkartacaksa Samsung almayalım o zaman. Çok mağdur oldum. Neden uğraşıyoruz anlamıyorum. Bir daha Samsung tercih etmem ettirmem de. Üstelik Samsung.shop'tan aldıktan sonra öğrendim ki mağazadan aldığım takdirde yanında hediye olarak kılıf ve şarj cihazı hediye ediliyormuş. İnternetten aldığım için bu hediyeleri alamadım. Bilsem ben de mağazadan satın alırdım.

14 Şubat 2024 22:23

Samsung S24 Plus almak büyük pişmanlık. Fotoğraflar çekimden sonra kötü bir hal alıyor. Renkler değişiyor, kalite düşüyor, doğallıktan fazlasıyla uzaklaşıyor. Bu sebepten s24 Plus ım 2 Şubat tarihinden beri servisteydi. Fakat inceleme sonucunda hata olmadığı değişim yapılmayacağı söylendi. İade etmek istedim. 14 günlük koşulsuz iade süresinin dolduğu söylendi. Fakat bu süre içerisinde telefon zaten servisteydi. Buna rağmen iade talebim reddedildi. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Sonuç olarak telefon alımında Samsung çok kötü bir tercihmiş bunu gördüm. Çevremdeki herkesin de bizzat görüp şahit olduğu durum. Samsung'dan uzak durmak için gerekli sebepleri oldu.

05 Şubat 2024 21:34

Samsung Galaxy s24 Plus model telefon samsungshop üzerinden ön siparişle satın aldım. 10 gün önce teslim almama rağmen 1 gün bile sefasını süremedim. Nedeni kameradaki sorun. Fotoğraf çektikten sonra otomatik olarak uzun süre bir düzenleme sonrasında fotoğraflarda karartma yapıyor. Sadece ortamı karanlık göstermeyle kalmıyor aynı zamanda nesnelerin rengini fazlasıyla koyulaştıyor. Modele özgü bir durum mu yoksa bendeki telefona mı özgü olduğunu anlamak için mağazadaki teşhir ürünle karşılaştırdım. Sorun bendekinde olduğunu gördüm. Şehrimdeki yetkili servise götürdüğümde sorun yok normal dendi. İtiraz edince merkeze gönderildi. Sorun şu ki en son çıkan en üst model olduğu iddia edilen yüksek ücretle aldığım bir telefon için işten izin alıp saatlerce uzaklıktaki servise gidip geliyorum. Ben bu kadar parayı servise gitmek için mi verdim? Ve 3 gün oldu hâlâ telefondan haber yok. Uygulamalarım, galerim, hesaplarım hiçbirine ulaşamıyorum. Rezil bir durum

02 Şubat 2024 17:37

Samsung s24 Plus telefon fotoğraflarda karartma yapıyor. Bununla alakalı telefonu teslim aldığımdan beri onlarca kez şikayette bulundum. Değişim veya iade talep ettim. Fakat her seferinde bir şekilde tamam ilgileneceğiz denilip erteleniyor. Bir haftalık son model bir telefonla bana büyük bir mağduriyet yaşatıyorlar. Böyle olacağını bilsem asla Samsung tercih etmezdim. Samsung son model olsa dahi alınmayacak bir marka. Bunu görmüş olduk. Samsung un bu büyük mağduriyeti telafi etmesini istiyorum.

02 Şubat 2024 13:35 (Şikayetten 26 dakika sonra)

05 Şubat 2024 21:52

Samsung bu mağduriyeti nasıl telafi edecek merak ediyorum.

13 Şubat 2024 19:15

2 şubattan beri serviste olan s24 Plus telefonumla ilgili bugün geri dönüş yapıldı. Kameranın bu kullanışsız ve korkunç durumuna rağmen testlerden başarıyla geçtiği için değişim yapılmayacağı söylendi. O zaman iade etmek istediğimi söyledim. Fakat iade süremin dolduğu iade kabul edilmediği söylendi. Telefon zaten servisteydi bu kayıt altında evrakları da mevcut iken nasıl iadem reddedilebilir? Hukuki yollara başvuracağım

Yorumlar (7)

Cansu
Cansu

Aynı sorun bende de oldu. Sizde son durum nedir acaba sorunu çözebildiler mi.

Yüksel

Hatice hanım nasıl iade ettiniz süreci anlatmanız mümkün mü? Benimde aynı sorun var kısa zaman sonra servise göndereceğim telefonu

Hatice

Ben iade ettim çok şükür. Kamera sorunu çözülmemişti

Tb Tb
Tb Tb

Bende aldım s24 Plus biraz resim çektim karartma görmedim aynı zamanda s23 ile çektim ama s23 daha detaylı çekiyor s24 Plus güzel cihaz genel olarak ama kamerada sorun olduğu söyleniyor bazılarda umarım güncelleme ile düzletirler bekliyoruz

Yüksel

Benimde s24 Plus ta aynı kamera karartma sorunu var. Sizinki çözüldü mü ya da si ne yaptınız? Size de telefonu sıfırlamanız söylendi mi? Sıfırlama yaptıysanız bir değişiklik oldu mu?

Yüksel

Aynı şeyleri bende yaşadım. Uzaktan bağlanma falan. İnşallah güncelleme ile halledilir. Çevremde bu cihazı kullanan kimse yok olsa karşılaştırma yapacağım. Bugün Media Markt ve Samsung bayisindeki cihazlarla karşılaştırdım onlarda sorun yok. Bence Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun haklı çıkacağınıza eminim.

Hatice

Defalarca sıfırlama yaptık. Smart Tutor ile uzaktan bağlanıp müşteri temsilcisi de yaptı. Fakat düzelme olmadı. 15 şubatta Samsung online satıştan aradılar takas kampanyası için yolladığım eski telefonum için fiyat teklifinde bulundular ve 14 günlük koşulsuz iade süresinin o gün teklif sunulduğu andan itibaren başladığını söylediler. Ben de zaten serviste olan s24 Plus ı 16 şubatta alıp iade ettim.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 12:00

24 Şubat 2024 13:22
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy S24 Plus!

03 Mart 2024 02:45