Barış sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy Watch Şarj Süresi Hayal Kırıklığı

27 Aralık 2024 12:19

Diyarbakır Ceylan mağazası Media Markt'tan aldığımız Samsung Galaxy Watch fe cihazının şarj süresi, ürünü almadan önce 40 saat olarak belirtilmişti. Ancak, aldığımız günden 2 gün sonra, ürün tam şarj olmasına rağmen sadece 12 saat çalıştı ve kapandı. Hiçbir şey yapmadık. İkinci şarjda da aynı sorun yaşandı. Samsung'un servisine ürün gönderildi ve 'normal, sorun yok' şeklinde geri dönüş yapıldı. O kadar para verip sorun yaşıyoruz. Ürünün iade edilmesini istiyoruz.

27 Aralık 2024 11:51

Samsung Galaxy Watch Fe Diyarbakır Media Markt kısmından 7500 TL'ye aldım ürünü daha iki gün olmadı kullanalı. Ürünü almadan önce şarj süresi 40 saat göstermesine rağmen 12 saat dolmadan ürünün şarjı bitiyor. İkinci kez tam doldurup şarj etmeme rağmen yine aynı sorunla karşılaştım. Servise göndermemize rağmen normal şeklinde geri dönüş sağladılar. Ürünü iade etmek istiyoruz şikayetimiz var bu durumdan.

27 Aralık 2024 16:51

Ne Samsung üstleniyor ne Media Markt birbirlerine atıp duruyorlar iade talep ediyorum.

27 Aralık 2024 17:15 (Şikayetten 4 saat sonra)

30 Aralık 2024 17:45

Samsung iade konusunda Media Markt a yönlendiriyor, Media Markt Samsung a yönlendiriyor. Saati kullanmadan ikinci kez servise gönderildi. Tam bir mağduriyet yaşatıyorlar. Bugün tüketici hakem kuruluna başvuru da bulundum. Ürünü kabul etmiyoruz. Cayma hakkımızın olmasına rağmen böyle bir hak yok deniliyor.

31 Aralık 2024 10:57

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

31 Aralık 2024 12:32

Samsung iade için mağaza ile iletişime geçin şeklinde bilgi veriyor Media Markt Samsung ile iletişime geçin diyor. Sorunlu ürünü kabullenmiyorlar. Mağduriyetimiz hiçbir şekilde giderilmedi. Tüketici Hakem Heyeti sonucunu bekliyoruz.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 16:08
samsung-galaxy-watch-6-sarj-sorunu-ve-servis-problemi-1.pdf
Fidan sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 13:12
Samsung Telefon Saatin Şarjı Hemen Bitiyor
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2025 13:18
Samsung Galaxy Watch: Şarj Sorunu Ve İade Krizi
Betül sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 12:59

Samsung Galaxy Watch 5 Arızalı Üretim