Samsung Galaxy Watch 5 Arızalı Üretim

10 Mart 2024 17:02

27 Mayıs 2024 01:02

Saatim 2 kez servise verdim saatim servisten dönmedi Samsung Galaxy Watch5 (44MM) (gümüş) saatimi 27.12.2023 Tarihinde Trendyol üzerinden aldım saatim ilk kurulum yapıp kullanmaya çalıştım da 24 saat olmadan şarjının bittiğini ve sürekli telefonumla bağlantısı koptuğu için Samsung yetkili servisine verdim bana saatimde sorun olmadığı söylendi ve servisten saatim teslim edildi aldım hafta şarjının dayanmadığını ve yine telefonla bağlantısının koptuğunu fark ettim ilk servise verdimde bana telefonumu sıfırlarsam sorun kalmaması gerektiği söylendi sıfırladım halde sorunlar devam etti 2 kez servise verdim ekran kayıtlarını ileterek saati kişileştirmiyorum bile 2 kez servise verdim ilk servisten bir sorun olmadı söylendi şu anda da saatim yok 5 Nisan günü servise verdim saatim şu an yok servisten gelip alabilirsiniz diye bir bildirim gelmedi ben saatim durumunu sorguladım da saatim durumu hakkında bir bilgiye ulaşamadım saati tabir etmek bir yana saatim ortada yok 5 aydır toplamda 48 saat bile kullanmadım bir saat

13 Mayıs 2024 10:11

Samsung Galaxy Watch 5 saat aldım. Saatin şarjı 24 saat bile olmadan bitiyor. Üstelik saati henüz doğru düzgün kullanmamışken bu sorunla karşılaştım. Saati şarja taktım ve telefonla bağlantı kurduktan sonra, detaylı kişiselleştirmeye geçmeden, gece 12-1 gibi şarjdan çıkardım. Sabah 8'e baktığımda ise şarjı %70 civarındaydı ve akşam olmadan şarjı tükendi. Ürünü Trendyol üzerinden aldım ve durumu firmaya ilettiğimde bana Samsung ile iletişime geçmemi ve servise vermemi önerdiler. Ürünün paketi açıldığı için Samsung yetkili bayisine götürdüm. İlk fırsatta şarj batarya sorunu ve sürekli telefonla bağlantı kopması sebebiyle durumu izah ettim. Bana saatinde bir sıkıntı olmadığını, telefonumu sıfırlayıp yeniden bağlarsam sorunun çözüleceğini söylediler. Ancak bu öneriyi uygulamama rağmen bir değişiklik olmadı. Bir akıllı saatin şarjı nasıl bir günü bile çıkaramaz? Ayrıca, 10 dakikada 5-6 kez bağlantı kopuyor. Saati kişiselleştirmek bile işkence haline geliyor. Kişiselleştirme yaparken sürekli bağlantı kopuyor, sürekli bağlantı sağlamaya çalışıyorsunuz ve bu yüzden telefonumu sıfırlamak zorunda kaldım. Telefonumda silinen belgelerim ve yazışmalarım oldu. Samsung diye alıyorsunuz ama maalesef bu durumda paranıza yazık oluyor. Saatimi ikinci kez servise verdim ve saatim ortada yok şu an servise giriş kaydı var ama şu an saatim orta ne tamir edildi ne de bana ulaştırıldı

11 Mart 2024 09:05 (Şikayetten 16 saat sonra)

18 Nisan 2024 20:25

Cihazınızı tekrar servise verdim ve yine red edilmiş bu insanlarla dalga geçmektir artık ya ben bu saati daha kisileştiremiyorum bile ama servis red ediyor

18 Nisan 2024 20:29

Bir saat aldım iyi olsun diye Samsung aldım pişman ettiniz bir saati tamirini düzeletmesini neden yapamıyorsunuz ya da cihazı yeni bir cihazla değiştiremiyosunuz batarya yok saatte bir akıllı saatin yeni alınmış bir akıllı saatin şarjı nasıl 24 saat dolmadan bite bilir ve üretici firması nasıl bu saatte 2 kere servis görmesine rağmen sorum yok diye biliyor böyle bir bataryaya ki videoda siz görüyorsunuz saat sürekli bağlantı koparıyor

01 Kasım 2023 15:57
Muaz sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy Watch 6 Classic Bağlantı Sorunu

07 Nisan 2025 15:34
Okan sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 13:50
Emir sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2024 11:32

10 Temmuz 2023 01:29