Aydın sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2024 12:33

3 yıl önce satın aldığım Samsung Galaxy S20 telefonum hiçbir dış müdahale ya da kullanıcı hatası olmaksınız beyaz ekran hatası verdi. Müşteri hizmetleri yaklaşık 8 bin TL'lik bir onarım bedeli ortaya çıkabileceğini ve garanti süresi dolduğu için bunu ödemem gerektiğini ifade etti. Sorunun S20 serisi cihazlarda kronik olduğunu küçük bir Google araması bile anlamak mümkün. Üretimden kaynaklanan bu sorunun ücretsiz olarak giderilmesini istiyorum.

28 Ekim 2024 14:01 (Şikayetten 1 saat sonra)

30 Ekim 2024 12:26

Garanti süresi dolduğu için yardım edemeyeceklerini söylediler. Samsung'un üretiminden kaynaklandığı çok açık olan bu arızanın bedelini bizim (çinli rakiplerine göre daha yüksek ücretlerle Samsung satın alan kullanıcılar) ödememiz isteniyor.

01 Kasım 2024 17:07

Servis, Samsung'un üretiminden kaynaklanan ve dünyanın her yerinde özellikle garanti bitiminde ortaya çıkan beyaz ekran sorununu kullanıcı hatasına bağladı ve bunun için yaklaşık 7.000 TL ödeme çıkarttı. Ne Samsung'dan ne de servisten bir arayan var. Sanıyorum susup efendice ödeme yapmamı bekliyorlar.

20 Eylül 2023 12:16

21 Ekim 2023 22:55
Cemyigit sonucu yetersiz buldu

03 Mayıs 2024 10:30
Can sonuçtan memnun

09 Mayıs 2024 21:37
"Çözüme katkı sunan yetkililere teşekkür ederim. Ekran değişim ücretinde indirim yaptılar. Gönül isterdi ki kullanıcı hatası olmayan bu durumu ücretsiz tamir etsinler, marka bağlılığımızı arttırsınlar. Yine de çözüm için 3 kez arandım. Samsung müşteri hizmetlerine teşekkür ederim."
Samsung S20 Beyaz Ekran Sorunu
Samsung S20 Beyaz Ekran Sorunu