Cansu sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2024 14:12

3 hafta önce Vatan Bilgisayar'dan Samsung Fit 3 aldım ancak telefonumda Samsung olmasına rağmen sürekli bağlantı kesiliyor. Kullanamıyorum. Bilekliği günde neredeyse 3-4 kere bağlantı kesiliyor ve zar zor bağlanıyor. Şu anda bile bunu yazarken bağlantı yok, o yüzden iade talep ediyorum.

29 Eylül 2024 21:28

Bundan 1 ay önce belki daha 1 ay bile olmamıştır Vatan Bilgisayar'dan Samsung fit 3 akıllı bileklik aldım bağlantı sorunu sebebiyle 20.09.2024 tarihinde teknik servise bıraktım ancak ertesi gün saatte bir problem olmadığını söylediler saati teslim almaya gittiğimde tekrar aynı sorunu yaşarsam getireceğimi söyledim bana telefonumdan kaynaklı olabileceğini ve yazılım atılması gerektiği söylendi saati şu an annem kullanılıyor farklı bir telefonda ama yine aynı sorun ve bu seferde telefondan arama geldiğinde ve cevaplandığında saatte hala gelen arama gözüküyor arama sonlandığında da devam ediyor ben şu an kendi telefonumda Huawei watch fit 3 kullanıyorum herhangi bir kesilme kopma yok yani sorun benim telefonumdan değil saatten bana iade vermediler ama ben bu sefer iade istiyorum yoksa dava açacağım

19 Eylül 2024 02:02

3 hafta önce Vatan Bilgisayar'dan Samsung fit 3 akıllı saat aldım ancak aldığım günden bu yana sürekli bağlantı problemi yaşıyorum günde 3 4 kez hatta daha fazla kesinti oluyor tekrar bağlanmak için saati açıp kapatmam gerekiyor sürekli arama geldiğinde de bağlantı kesiliyor bazen saati açıp kapattığımda hile bağlanmıyor ve en son bağlantı kesildiğinde beni uygulamadan attı ve bilekliği sıfırlamam gerektiği yazan bir yazı çıktı o yüzden iade talep ediyorum

18 Eylül 2024 22:32

3 hafta önce Vatan Bilgisayar'dan Samsung fit 3 akıllı saat aldım ancak aldığım günden bu yana sürekli bağlantı problemi yaşıyorum günde 3 4 kez hatta daha fazla kesinti oluyor tekrar bağlanmak için saati açıp kapatmam gerekiyor sürekli arama geldiğinde de bağlantı kesiliyor bazen saati açıp kapattığımda hile bağlanmıyor o yüzden iade talep ediyorum

18 Eylül 2024 15:27 (Şikayetten 1 saat sonra)

Cansu
Cansu
18 Eylül 2024 22:21

3 hafta önce Vatan Bilgisayar'dan Samsung fit 3 akıllı saat aldım ancak bağlantım sürekli kopuyor ve bağlanmıyor arama geldiğinde de bağlantı kesiliyor saati açıp kapatmam gerekiyor bağlanması için ben o yüzden ürünümün iadesini talep ediyorum ben sürekli kapatıp açamam saati çünkü

Samsung Fit 3 Bağlantı Sorunu Ve Çözüm Beklentisi

17 Temmuz 2024 07:38

16 Eylül 2024 17:13
Samsung Galaxy Fit 3 Hayal Kırıklığı

19 Temmuz 2024 12:04
Samsung Telefon Saatimi Kullanılmıyor. Galaxy Fit3 Plugin Sürekli Duruyor Hatası