Samsung A72 Şebeke Erişim Hatası

28 Ocak 2024 16:48

A72 son güncellemeden sonra şebeke hatası alıyorum lütfen bu konuyla ilgilenilsin. Her şeyi denedim sonuç sadece telefonun hatası olarak gözüküyor. Videoda da göreceğiniz şekilde şebeke erişimi asla gözükmüyor. Wi-Fi araması özelliği açık olmadan kimseyi arayamıyorum. Kendi mobil erişimimi kullanamıyorum. Lütfen geri dönüş bekliyorum

Dilara
28 Ocak 2024 16:35

Samsung Galaxy A72 telefonum en son güncellemesinden sonra şebeke sorunu yaşamaya başladı ve düzelmiyor. Acilen bir güncelleme yapılıp sorunun çözülmesi gerekmektedir. İlk defa bir güncelleme sonrasında böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Umarım en kısa ürede tarafıma dönüş yapılır ve bu mağduriyet giderilir. Ayrıca düşük ısı nedeniyle 'şarj işlemi durduruldu' şeklinde bir bildirim alıyorum ve telefon şarj olmuyor. Videoda görmüş olduğunuz üzere sağ üstte şebeke erişimi gözükmüyor. Birilerini aramak istediğimde "Wi-Fi araması" özelliği olmadan kimseyi aramıyorum. Lütfen bu durumla ilgilenin

29 Ocak 2024 17:40 (Şikayetten 43 dakika sonra)

Tamir Sonrası Cihazda Renk Değişimi Ve Devam Eden Sorunlar Nedeniyle Mağduriyet

"Her ne kadar bayidekiler bir şey olmaz dese de beni kaç defa arayan ve mağduriyetimi gideren Samsung genel merkeze çok teşekkür ederim"

Tamir Sonrası Cihazda Renk Değişimi Ve Devam Eden Sorunlar Nedeniyle Mağduriyet

Samsung A72'nin Kamerasında Erken Netleme Sorunu Ve Mağduriyet

Samsung A72 model telefonumu yaklaşık 4 yıl önce satın aldım. Telefonu alalı çok uzun zaman geçmemesine rağmen yaklaşık ...

Tümünü Gör

Refik
Samsung S24 Ultra Arka Kapak Kısmında Zedelenme

Samsung S24 UltraArka Kapak Kısmında Zedelenme

Rümeysa
Samsung Tablet Sürekli Arıza Çıkarıyor!

Samsung TabletSürekli Arıza Çıkarıyor!

Özlem
Samsung Galaxy TAB 9+ Tabletin Şarj Olmaması