Nejat sonuçtan çok memnun

Samsung A54 5G Sürekli Kapanıp Açılma Sorunu

13 Ocak 2024 12:48
Nejat'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ediyorum, Özellikle de Samsung Yetkili Servis -Şişli KVK Ekip Lideri Doruk Bey e.”

Samsung A54 5G marka ve model sıfır aldığım telefon aldığım günden beri kapanıp kendi kendine açılıyor. )13 Kasım 2023 Fatura tarihi 20 Kasım kullanmaya başladığım tarih) ilk gün bilgilerimi yüklerken kendi kendine kapanıp açıldı ben aşırı yüklemeye bağladım. Bir sürü uygulama yüklerken kendi de güncellemeleri yapıyordu. Bir hafta sonra gece kapanmıştı sabaha alınca uygulamalar yeniden başlatılıyor deyince anladım ama şarja takmadan önce şarjı bitmek üzereydi ona bağladım. Bir hafta sonra tekrar elimde kullanırken kapanıp açıldı ve sorun olduğunu anladım ama bu seferde cihaz bakım menüsünde zorlama esnasında kapatma özelliği var o açıkmış ona bağladım. Onu da kapatınca düzeldi derken 1 hafta sonra gene kapandı. Samsung a hata raporu gönderdim belki çözülür diye, 2 gün sonra tekrar kapandı sorun olduğunu arayıp servisi aradım uzaktan erişimle çözerler diye bilgileri yedekleyip servise gitmemi söylediler. Bilgileri USB Belleğe yedeklerken 128 GB belleğimi bozdu. Hafıza kartına yedekleyip 9 Ocak Salı günü Şişli Samsung servisine gittim. Yanımda yazılım atıp teslim ettiler ama yazılım atarken zorlandılar, Kendi bilgisayarları cihazı tanımadı vs vs. Alıp eve gittim abartısız saatlerce geri yükleme hesapları kurma işlemi yaptıktan sonra akşam tekrar kapanıp açıldı. Ertesi gün sabah ( 10 Ocak Çarşamba ) tekrar servise değişim talebiyle bıraktım. Kapanmalarını hata raporunu (3adet) ekran resmiyle beraber servise verdim. 3gündür bekliyorum ve bana cihazda bir şey olmadığı söyleniyor. Değişim talebini yeniliyorum, ayrıca 128 GB Belleğimin zararının da tazminini istiyorum

13 Ocak 2024 12:51 (Şikayetten 2 dakika sonra)

15 Ocak 2024 12:16

Bu sabah (15.01.2024) 9:55 itibariyle Samsung çözüm merkezi tarafından arandım ( sadece arandım) Servis tarafından aranacağım söylendi ve hala beklemekteyim. En az bir gün daha telefonsuzum sanırım.

15 Ocak 2024 16:03
Samsung A54 5G Sürekli Kapanıp Açılma Sorunu

Web sitesinden bakınca onarım iptal edildi diyor, arayan soran mesaj atan yok. Ben arıyorum arıza bulunamadı gelin alın diyorlar, çözüm merkezi aradı servis sizi arayacak dediler arayan soran yok. Herkes hata yapabilir ama bu umursamazlığa anlam veremiyorum. Bir haftadır mağdurum ve boşu boşuna bekliyorum. Düzgün denizde herkes kaptanlık yapar ama ilk dalgada boğuluyorsunuz...

16 Ocak 2024 12:36

Samsung Yetkili Servis - KVK Mecidiyeköy Ekip lideri Doruk Bey arayıp cihazımı bizzat kendisi tekrar incelemeye aldı, teşekkür ediyorum ilgisine.

16 Ocak 2024 16:58

Alp

Merhabalar, aynı sorun bende de var. Günde 2-3 kez açılıp kapanıyor telefon kendi kendine. Nasıl bir çözüm üretti servis acaba?

Nejat

Yeni aldığım için değişim yaptılar.

25 Temmuz 2023 22:21

26 Mart 2024 10:31