Samsung A24 Şarj Problemi

07 Ocak 2024 16:38

Samsung A24 şarj sorunu. Orijinal şarj cihazı ile şarj almıyor. Çakma şarj aleti ile 2 saatte doluyor. Başka telefonda denedim şarj aleti çalışıyor.. Kesin yazılım problemi var. 10 yıldan fazla Samsung kullanıyorum.... Bir daha Samsung mu.? Adını bile duymak istemiyorum!

08 Ocak 2024 09:02 (Şikayetten 16 saat sonra)

Muhammet

Beni de aradılar telefonu sıfırlamamı söylediler. Sıfırladım şarj olmaya başladı fakat hızlı şarj olmuyordu. Garantiye verdim şarj ünitesini değiştiler sorun çözüldü. Bu arada şarj cihazımıda sıfırladılar. Yani ben memnun kaldım açıkçası

Muhammet

Selamünaleyküm üstad. Bende de aynı sorun başladı. Yavaş şarj adaptörüyle şarj oluyor ama kendi orijinal adaptörüyle olmuyor. Galaxy m12 telefonum. Kendi orijinal adaptörüde diğer cihazlari şarj ediyor. Ama başka bir hızlı şarj adaptörünüde taktığımda yine aynı sorun var. Kafayı yemek üzereyim. Senin sorunun çözüldü mü. Yardımcı oldularmı Bilgi verirsen memnun olurum

Jan
Jan

Samsung tarafından arandım... Sıfır telefonu servise götür diyorlar:) Çakma şarj aleti aldım. Onu kullanıyorum. İşin ilginç tarafı, telefonla birlikte gelen orijinal şarj kablosunu kabul etmiyor Telefon... Bir daha Samsung mu... Gözüm görmesin

Ahmet
Ahmet

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Orijinal şarj aleti ile kendi telefonum şarj almıyor. Ama başka cihazları şarj ediyor. Başka bir şarj aleti aldım 25w onda da ilk taktığımda süper hızlı şarj yazıyor ama 2 saati gecen sürede ancak şarj oluyor. Bir de bazen USB takıldı çıkarıldı bildirimi alıyorum takili olmadığı halde.

17 Kasım 2023 20:28

29 Temmuz 2024 16:45