Özge sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 10:25

Samsonite online üzerinden alüminyum bir valiz aldım ürünün fiyatı 34.299,00 TL yeni üye olduğum için indirim uygulandı ve 32.584,05 TL'ye aldım. Ürün elime 2 günde ulaştı. Hızlı gönderim için fırlata fırlata göndereceklerini bilmiyordum. Ürünün geldiği kargo kutusunda herhangi bir sorun yoktu. Ama valizde vuruklar ve göçükler vardı ki bu marka neye dayanarak 10 yıl garanti vadediyor bilmiyorum. İletişime geçtiğimde kendilerinden böyle bir ürün çıkmayacağını kargo firmasıyla iletişime geçmemi söylediler benim muhatabım tamamen kendileriyken. Kaldı ki ürünün geldiği kutuda sorun görünmüyordu. Konuşmayı aynen aktarıyorum.
"Yaşamış olduğunuz durum için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.
Ancak hiçbir kusurlu ürün müşterilerimize gönderilmemektedir. Bu tür durumlar kargo şirketi nedeniyle sık sık yaşanabilmektedir.
İlgili konuda kargo firması üzerinden teslim aldığınız valizin kutusununda görüntülerini iletebilir misiniz"
Benim cevabım da " Göndereceğim ama öncelikle bende şunu belirtmek istiyorum ki müşterinin sözüne itibarınız ne kadar bilmiyorum ama zaten fotoğrafla da kanıtlayacağım kutuda herhangi bir şey yoktu. Bir ikincisi bu valizleri uçakta da atacaklar bu 35.000 liralık kalite böyle bir şey mi yoksa markaya mı veriyoruz bu parayı. Ama ben zaten konu uzarsa Tüketici Hakem Heyeti'ne de taşıyacağım. Pahalı ürünlerin önceliği oluyor tecrübem var. Umarım ki iki taraf için de uzun ve yorucu bir süreç olmaz. Sorumlu her kimse bunun çözüme ulaştırılmasını istiyorum. Ve madem kargoyla böyle sorun yaşıyorsunuz neden daha rafine arabayla teslim eden kargolar tercih etmiyorsunuz bu da muamma ama bunu da belirteceğim gerekli mecralara." bu şekilde oldu. 10 yıllık garantiyi de geçtim daha elime ulaşalı 24 saat olmadı. Mağdur olan ben hala uğraştırılan ben çöpe mi gitti yani 33.000 TL. Gerçekten psikolojimi bozuyor bu kayıtsızlık. Hukuki bir süreçte bunu d fatura edeceğim bu firmaya

30 Mayıs 2024 09:21 (Şikayetten 22 saat sonra)

Sayın özge S., Bildiriminiz bizlere ulaşmış olup en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır, Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

17 Ocak 2024 15:06
Ali sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2025 13:20
İlay sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2024 00:19

Teslimat Süresi Belirsizliği Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Mağduriyeti

21 Temmuz 2025 12:43
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2025 16:30