13 Eylül 2023 09:19914
Levent'nin Teşekkür Mesajı
Çok teşekkür ederim.

Mutfak dolabı çekmecelerimizde problem yaşıyoruz. Çekmeceyi söküp baktığımda içinde yayı tutan küçük plastik tırnak parçanın kırıldığını gördüm. Samet frenli çekmece rayı kullanılmış. Tırnakları İnternette aradığımda bu parçanın satılmadığını anladım. Küçük bir parça için rayları komple değiştirmek akıl alır gibi değil, kaldı ki diğer çekmeceler de aynı durumda. Yani bana o tırnaklardan en az 20 adet lazım. Lütfen ilgili firmanın bana acilen ulaşmasını ve tırnakları temin etmelerini talep ediyorum.

13 Eylül 2023 09:20 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sizlerden gelen talep, öneri ve ihtiyaçlar firmamız için çok önemli olup, ilgili birimler tarafından değerlendirilerek çözümleri için hızlı bir şekilde çalışılmaktadır.Teknik tanıtım ekibimiz sizinle iletişime geçerek konu hakkında bilgilendirme yapacaktır.Tekrar yardıma ihtiyaç duymanız halinde yardımcı olabileceğimizi bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

14 Eylül 2023 08:13

Ürün 1Z1E02506800312376 ilgili referans numarası ile adresinize kargo yapılmıştır. Tekrar başka bir konuda yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

Levent
14 Eylül 2023 13:25
Eki aç

Ürünler elime ulaştı, Firmaya ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim.

Levent
14 Eylül 2023 13:26

Çok teşekkür ederim.

14 Eylül 2023 14:31

Değerli vaktinizi ayırıp memnuniyetinizi ilettiğiniz için biz size çok teşekkür ederiz.Tekrar yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı belirtir, iyi günler dileriz.

7 Mart 2024 20:11558

"Samet a. Ş. Adına Nuh Ayten beyefendiye çok teşekkür ediyorum irtibata geçti ve bilgi teyidini yaptıktan sonra hemen ihtiyacım olan parçaları fazlasıyla kargo ile tarafıma gönderdi. Böylelikle parça olarak küçük ama benim için büyük sorun olan bir durumu ortadan kaldırmış oldum. İlgi ve alakanıza teşekkür ederim."

26 Haziran 2024 19:09860

"Firmadan hemen dönüş yapıldı problemle alakalı hızlıca çözüm ürettiler kendilerine teşekkür ediyorum"

24 Ağustos 2023 16:44627

"Harika, çok teşekkür ederim"

18 Aralık 2024 14:57499

"Sorunun giderilmesi hususunda ilgili yedek parçaların temini kısa sürede sağlandı. Samet a. Ş'nin göstermiş olduğu ilgi alaka için teşekkür ederim."

Tümünü Gör
Samet A. Ş Hüsranı!