Suzan sonuçtan hiç memnun değil

Salus SPA ve Estetik Merkezi Salus SPA Saunada Karşılaştığımız Korkunç Muamele

22 Temmuz 2023 20:54

İşletmeye SPA+masaj için rezervasyon yaptırdık, Paketlerinde SPA 120 dakika masaj 60 dakika olarak geçiyordu. SPA kullanımına başladığımız dakikadan itibaren sanki para vermiyoruz da ücretsiz kullanıyormuşuz gibi korkunç tavırlarla karşılaştık, ilk defa girdiğimiz işletmede ne bir bilgi veren ne yol gösteren vardı, işletmeye dair hiçbir şey hakkında bilgi verilmedi ve bizi her kullandığımız alandan 3-4 dakika içerisinde çıkarmaya çalıştılar (havuz, sauna vs). Anlamak için en son prosedürü sorduğumuzda da doğru düzgün bir cevap veren olmadı. Asla ilgilenilmedi ve korkunç davranıldı. Kovmaya çalıştılar desek fazla kalmaz. Ekstra kese istediğimizde önce tamam alalım dendi ardından ya başka sefere alırız siz takılın kendi kendinize gibi şeyler söylendi. Üslup 0, gösterilen muamele korkunç. 30 dakikanın sonunda dayanamayıp masaj hizmetimizi almak istemeyerek çıkış yaptık. Aşağıda bize o korkunç tavrı gösteren çalışanlar birden kibarlaştı yardımcı olmak için uğraştı ve yapmacık davranışlar sergilendi. Rahatlamak için gittiğimiz yerden çok gergin bir şekilde çıktık. Paranızın ve vaktinizin kıymeti varsa burada hiç vakit kaybedilmemeli ve tercih edilmemeli korkunç bir işletme

Asuba SPA Hamam Deneyimim Kötüydü!

22 Nisan 2024 08:25
Özde sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2025 22:20
SPA Merkezinde Mahremiyet Ve Hijyen Skandalı
Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

Orange Luxury Spa Kötü Hamam Kötü Kese

11 Ağustos 2023 23:42