Haktan sonuçtan çok memnun

Eksik Sipariş Ve Yanıtsız Talep Sorunu

Eksik Sipariş Ve Yanıtsız Talep Sorunu
26 Kasım 2024 23:11
Haktan'ın Teşekkür Mesajı
“Sevgili Gül Hanım gayet güzel, anlaşılır ve nazik bir şekilde tüm çözümleri sondu kendisine teşekkür ederim. Yerli firma Salon Burger'den devam ✌🏻”

Yemek Sepeti'nden 26 Kasım 21.40 civarlarında Saloon Burger’den Kadrinin Abisi ikili menü sipariş ettim. Ancak bama sadece 1 tane burger ve poşetin içiresine atılmış patatesten başka bir şey gelmedi. Böyle durumlar çok başıma geldiği için paketi açarken video çektim. Yemek Sepeti uygulamasından talep oluşturdum ancak Taleplerim kısmında maalesef gözükmedi. Umarım bu durumu ivedilikle düzeltirsiniz. Bu saatte uğraşmakta cabası.

27 Kasım 2024 09:16 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Yaşadığınız deneyim için çok üzgünüz. Geribildiriminizi sorunun çözülmesi ve yeniden yaşanmaması adına ilgili ekiplerimize aktarıyoruz. Sizi en kısa sürede bilgilendiriyor olacağız. Bilginize sunar, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saloon Burger Müşteri Hizmetleri

Haktan
Haktan
29 Kasım 2024 17:44

28 Ekim 2023 18:01
Berkant sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2024 23:03

01 Nisan 2024 15:31
Soner sonuçtan memnun

01 Nisan 2025 21:36
Eksik Siparişle Bayram Dönüşü Aç Kaldık
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2023 20:42