Raif sonuçtan hiç memnun değil

Salamis Bay Conti Resort Hotel Casino Deneyimim Ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

20 Nisan 2024 22:14

Otel ve sahil çok güzel, tüm yemek ve bar hizmetleri mükemmel; ancak, casinonun yönetimi ve işleyişi konusunda bazı endişelerim var. Makinelerin kazandırma oranları düşük gibi görünüyor ve benzer oyun seçenekleri sunuluyor. Poker oynarken, oyun sonunda kazandığım fişlerin sayımı sırasında bir sorun yaşadım. Sabahın erken saatlerinde, oyun fişlerim, sayım yapmam gerektiği bahanesiyle elden alındı ve kontrol etme şansım olmadan, sorumlu kişi tarafından geri verildi. Kazançlarımı göstermem gerektiği, aksi takdirde herhangi bir hak iddia edemeyeceğim söylendi ve bu durum karşısında ters bir tutumla karşılaştım. O gün şanslı bir şekilde kazandığım dolarların bir kısmı, krupiye ve masa yöneticisi tarafından alındı. Otelin hizmetleri mükemmel olsa da, casinonun bu yönüyle ilgili ciddi kaygılarım var ve diğer müşterilerin benzer durumlarla karşılaşmamaları için dikkatli olmalarını önermek istiyorum.

Guest
Guest

Sayın Raif Bey, Öncelikle, otelimiz ve sunduğumuz hizmetler hakkındaki olumlu yorumlarınız için teşekkür ederiz. Misafirlerimizin memnuniyeti, her zaman önceliğimizdir ve deneyimleriniz bizim için son derece değerlidir. Casino alanında yaşadığınız deneyimler ve ifade ettiğiniz kaygılar konusunda üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Belirttiğiniz konuları ilgili departmanımıza iletecek ve süreçlerin daha şeffaf ve güvenilir bir şekilde ilerlemesi için gerekli önlemleri alacağımızı temin ederiz. Bu tür durumların tekrar yaşanmaması adına, casino ekibimizle de gerekli görüşmeleri gerçekleştireceğiz. Size daha iyi bir deneyim sunabilmek adına, öneri ve görüşlerinizi her zaman bizimle paylaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Sizi tekrar otelimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı ve her şeyin beklentilerinizi karşılayacak şekilde olacağını temin ederiz. Saygılarımızla, Misafir Hizmetleri Ekibi

Otel Hijyen Ve Hizmet Kalitesi Hakkında Memnuniyetsizlik

19 Ağustos 2025 22:52