Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Salamis Bay Conti Oteli'nde Besin Zehirlenmesi!

21 Ağustos 2024 13:22

Salamis Bay Conti Oteli'nde besin zehirlenmesi geçirerek acil servise kaldırıldığım korkunç bir tatildi!

1720 no.lu odada kaldığımız 15 Ağustos giriş 18 Ağustos çıkış tarihli tatilimizin son 2 gününde yaşadığım şiddetli kusma, karın ağrısı, ağır ishal, yüksek ateş ve kas ağrıları sebebiyle 18 Ağustos tarihinde hastane aciline başvurdum. Yapılan tahlillerin sonucunda besin zehirlenmesi teşhisi ile tedavi ediliyorum. Güzel bir tatil geçirmek umuduyla gittiğim Kıbrıs Salamis Bay Conti Oteli'nden maddi manevi zararla döndüm. Ayrıca hastaneden iş göremezlik raporu verdiler ve bu yaşadığım sorun yüzünden işe de gidemedim. Tatilimin özellikle son iki günü ve sonrasını korkunç kılan bu hadise nedeniyle oteli ve özellikle hijyenik olmayan otel yemeklerini kimseye önermiyorum. Başta son 2 günün otel masrafları ve hastane masrafları da dahil olmak üzere her türlü yasal hakkımı saklı tutuyorum.

Guest
Guest

Sayın Mustafa Bey, Öncelikle, otelimizde yaşadığınız bu talihsiz durumdan dolayı derin üzüntümüzü ifade etmek isteriz. Sağlığınız bizim için son derece önemlidir ve tatiliniz sırasında karşılaştığınız bu rahatsızlık bizi derinden etkilemiştir. Paylaştığınız bu geri bildirim, bizim için büyük bir hassasiyet taşımaktadır. Gıda güvenliği ve hijyen standartları otelimizde her zaman titizlikle takip edilmekte ve düzenli denetimlerle sağlanmaktadır. Konuyla ilgili detaylı bir inceleme başlattığımızı ve tüm birimlerimizle titizlikle çalışacağımızı bilmenizi isteriz. Yaşadığınız bu sıkıntı nedeniyle üzgün olduğumuzu bir kez daha vurgulamak isteriz. Amacımız, bu tatsız deneyimi telafi etmek ve gelecekte size çok daha keyifli bir tatil sunabilmektir. Sizden bir kez daha özür diler, her türlü soru ve talebiniz için bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Misafir Hizmetleri Ekibi

Salamis Bay Conti Otel Besin Zehirlenmesi

21 Ağustos 2024 20:08
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2025 18:02
Merve sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 16:52