Sahibinden.com Param Güvende Alici Farklı İade Ürün Gönderdi

Sahibinden.com üzerinden param güvende sistemi ile ürün sattım, benim gönderdiğim ürün büyük bir kutu ve elimde göndermeden önce fotoları var. Alicinin eline ürün ulaşıyor sonra siparişi iptal edip iade isteğinde bulunuyor ama bana gönderdiği ürün bir adet kablo. Elimde iade edilen ürünün açılış videosu var gönderirken çektiğim fotoğraflar var fakat müşteri hizmetlerini aradığımda bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyorlar.

Nasıl param güvende oluyor o zaman? Ben hem alıcıyı hem de siteye dava açacağım

16 Nisan 2024 11:41 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sait
Sait
16 Nisan 2024 12:36

Yarin para adamın hesabına geçecek böyle bir durumda paraya bloke koyup sorunun çözülmesinden bile acizsiniz. Bu kadar kanıt olmasına rağmen bu sorunu hemen çözmek yerine sorumluluktan kaciyorsunuz. Resmen dolandırıcıların isini kolaylaştırıyorsunuz

Mert
Mert
8 Ağustos 2025 07:43

Sait bey merhaba benzer bir durumla karşılaştım ne gibi belgeler sunmam lazım savcılığa acaba

Osman
Osman
27 Haziran 2025 00:47

Merhaba kardeşim Nasıl Süreci çözdün bende aynı duruma düştüm alıcı banada farklı bir ürün gönderdi yardım edermisin nereye başvuru yapacağım ve herhangi bir masraf ve ücret gidiyormu benden yardımcı olur musunuz :)

Yılmaz
Yılmaz
24 Haziran 2024 16:26

Sorununuza çözüm bulundu mu

Sahibinden 2 Kere Para Çekti

Alihan

Sahibinden Param Güvende üzerinden bir ürün satın almak istedim. Ürünü satın alırken Sahibinden uygulaması dondu ve beni...

Sahibinden 2 Kere Para Çekti
1 Destek1 Yorum

Sahibinden Param Güvende Metodu İle Satış Hüsranı

Sahibinden ParamGüvende Metodu İle Satış Hüsranı

Ömer
Sahibinden  Philips Kahve Makinesi Hüsranı!

SahibindenPhilips Kahve Makinesi Hüsranı!

Ahmet
Sahibinden.com Yepy Mağduruyum!