06 Ağustos 2024 22:08

Sahibinden firmasına kurumsal üyeyiz. İlan aramalarını harita üzerinden yapıyoruz, ayrıca ilan girişlerinde de harita üzerinden doğru konumlandırıyoruz. Velhasıl, kaç gündür her girdiğimde böyle bir hata alıyorum: Hata: Maalesef burada görüntü yok! Hatası alıyorum. Bu konuyla alakalı sahibinden müşteri hizmetlerine ulaştım ve konuyu anlattım. Müşteri hizmetlerinden, konuyla alakalı yapabileceğimiz bir şey yok diyorlar! Lafa bak, binlerce ofisten dünya para alıyorsunuz ve bir şey yapamıyoruz diyorsunuz. Bu tam bir fiyasko, sahibinden.com amatör işler yapmayın. Şimdi gidin ve sorunu düzeltin. Bu kadar rahatlığı binlerce, milyonlarca üye verdi. Size suç bizde, tekelcilik yapmayın. Sorunu çözün!

15 Eylül 2024 00:58

Sahibinden yetkililerine sesleniyorum. 1. İlan arama ve analiz yapamıyoruz hatta ilan verirken bile aşırı sorun yaşıyoruz bu durum harita seçeneklerinden uydu görüntüsünden kaynaklanıyor. Uydu görüntüsündeyken yakınlaşamıyoruz. 2. Sahibinden.com`un Kurumsal üyesi olarak 4 aydır fener panomuzun taşınmasını bekliyoruz.

Sahibinden.com yetkilileri neden müşterilerinize gerçekten çözüm bulmuyorsunuz sürekli oyalama sorunuyla karşı karşıyayız.

06 Ağustos 2024 23:50 (Şikayetten 1 saat sonra)

07 Ağustos 2024 14:23

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Cihat

Geri dönüş için teşekkür ederim. Sadece mobilden görüntüleniyor maalesef

Cihat

Sorunun nasıl çözüldüğünü yazar mısınız? Bununla ilgili sıkıntı yaşayanlara en azından bilgilendirme yapılmış olur.

İsmail

Sorun çözülmedi açıkçası uydu haritası görüntülenme kısmından artık yaklaştırma yapamıyorsun. Sahibinden.com çözüm bulmak yerine kolayına kaçarak işi çözdüğünü düşünüyor.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Çözümsüz Uydu Görüntüsü Sorunu!

06 Ağustos 2024 20:11
Sahibinden Çözümsüz Uydu Görüntüsü Sorunu!
Doğuhan sonuçtan hiç memnun değil

Doğuhan
19 Mart 2025 13:12