30 Haziran 2024 15:02

29/06/2024tarihinde Sahibinden Param Güvende ile Apple 11 128 telefon alacaktım. S**** G***** isimli biri ihtiyaçtan satacağını 12 500 liraya anlaşalım diyerek bana WhatsApp üzerinden ilanı attı. Ben de tıklayarak Sahibinden sayfasına girdim. Orada ödeme kısmında a**** k*** ve IBAN yazıyordu. Parayı yolladım, beni bir numarada aradı. Sahibinden departman muhasebeden arıyorum diyerek konuştuk. İlan numarasını yazmadığımı, tekrar ödeme atarsam öncekini iade edeceğini söyleyerek ücret istedi. Panik ve telaş yaptım, esnek bakiyemi açtım. Defalarca WhatsApp'tan yazarak 'nokta koymayın, kontrol edin' diyerek 2 defa 12. 500 ve 1 sefer 25000 bin lira ödeme yaptım, toplamda 50 bin lira gönderdim. Sahibinden sayfasına güvenerek sıkıntı olmaz diyerek işlem yaptım ama lütfen yardımcı olun, paramın geri iade edilmesini istiyorum. Zor durum yaşıyorum. Savcılığa şikayette bulundum

30 Haziran 2024 15:44 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Sena

Aynı durumu yaşadım sonuç alabildiniz mi paranızı geri alabildiniz mi

Sena

Merhaba aynı durumu yaşadım bir sonuç alabildiniz mi acaba paranızı geri alabildiniz mi

Sahibinden Sitesini Taklit Ettiler

28 Haziran 2024 04:04

12 Nisan 2025 13:44
ogrencinin-14000-tllik-magduriyeti-4.pdf
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com'da 20.000 TL Zarar

12 Aralık 2024 00:18