Sahibinden Ayza Yatirim Gayrimenkul

Ayza Gayrimenkul Danışmanlık, Bursa Görükle'de bulunan bir emlak danışmanlık firmasıdır. Sahibinden sitesinde paylaştığı ilanlardaki dairenin aslında tapuda düşük metrekare olduğunu, binayı yapan firmanın yan parsiyel taşımaları nedeniyle satış sonrasında resmi evraklarda sorun yaşanacağını söyledi. İlanlar aslında insanları ofise çekmek için verilmiş. Firmaların ve ilanların denetlenmesi gerekiyor. https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-ayza-yatirim-dan-gorukle-merkezde-2-plus1-satilik-daire-1197296926/detay

28 Eylül 2024 19:12 (Şikayetten 2 saat sonra)

Yorumlar(15)

Gizem
Gizem
21 Aralık 2024 20:36

Telefonda dairelerin sıkıntılı olduğu için hu kadar ucuz olduğunu söylemiyorlar boşu boşuna o kadar yol götürüyorlar Soruncada sahte ilan mi deyince şikayet var hakkınızda deyince onlara inanmayı diğer emlakçılar yazıyor diyorlar daireyle ilgili bilgiyi telefonda sorun yok diyor şehir dışından bizi de oraya kadar götürdüler Sanki ne geçecekse ellerine oraya. G8dince kandıra aklarını mı sanıyorlar Hiç ahlak kalmamış insanlarda bir sürü ucuz ilan var tek burası değil Ucuzsa mutlaka bir iş var

Yagmur
Yagmur
4 Aralık 2024 22:02

Ayza yatırım danışmanlık ile anlaşmayın. Dediği doğru bizde sitedeki ilan için gitmiştik, riskli ve sıkıntılı bir ev olduğunu söylediler başka ev satmaya çalıştılar. Kapora istediler sözleşme imzalattılar. Ev sahibi diye başkasının numarasını verip kaporayı da vermediler. Mağdur ettiler.

Serdar
Serdar
24 Kasım 2024 09:46

Merhabalar Salih kiminle görüştünüz orada

Deniz
Deniz
16 Kasım 2024 13:53

Yorumlarınız üzerine ayza yatırımdan olan randevumu iptal ettim daha sonrasında Bursa görükledeki farklı firmalara uğradım yolum düşmüşken ayza yatırıma da gittim ilanda olan daireler hakkında bilgi aktardı arkadaşlar daha sonrasında daireyi görmek istedim ve gördüm problem olduğu için satın alım yapmadım yorumlarınız asılsız başka insanlarda yorumlarınızdan dolayı randevularını iptal ediyor olabilir düşünmeden hareket etmemelisiniz

Bilal
Bilal
12 Kasım 2024 15:26

Ayza Gayrimenkul Danışmanlık, Bursa Görükle'de bulunan bir emlak danışmanlık firmasının Sahibinden sunduğu Daireler gerçeği yansıtmıyor.

Güzin
Güzin
15 Ekim 2024 16:12

Merhaba, bizde bir ilan için İstanbul'dan gideceğiz. Yazdığınızla ilgili bür gelişme var mı?

Tümünü Gör
Sahibinden Kötü Video Yükleme Sorunu!

Sahibinden Kötü VideoYükleme Sorunu!

Adem
Sahibinden.com'da Yeniden İlanını Yayınlayamıyorum

Sahibinden.com'daYeniden İlanını Yayınlayamıyorum

Rezan
Sahibinden Sistemsel Hata Verip Ücret Talep Ediyorlar!

Sahibinden SistemselHata Verip Ücret Talep Ediyorlar!

Özkan
Sahibinden Mağdur Ediyor, Hatalarını Müşteriye Yüklüyor!

Sahibinden MağdurEdiyor, Hatalarını Müşteriye Yüklüyor!

Halil
Sahibinden Haksızlığı