Okan sonucu yetersiz buldu

28 Mart 2024 07:37

Merhabalar aracımı Sahibinden'in otobid adlı uygulaması ile aracımı satmak için ekspertiz amaçlı ''Auto King - Kurtköy Oto Ekspertiz '' anlaşmalı oldukları yere götürdüm. Aracın satılması için aracın ihale ile diğer anlaşmalı olan galeri firmalarıyla en yüksek fiyat verilene satılıyormuş. Aracımı götürdüğümde ekspertiz yapıldı ve aracımın orada ihaleye çıkması için 1 gün kalması gerektiği söylendi ve aracımı orada bütün evrakları ile bıraktım. Aracımın kameraların içinde kapalı garajda tutulacağı söylendi ve bende bıraktım. Aracımın satılmamasını anladım ihaleye çıktı ve fiyat teklifi gelmedi. Benim zoruma giden Aracımı önceden oto yıkamacıda yıkatıp tertemiz bir şekilde bıraktıktan sonra aracımı aldığımda çamur toz içinde almam oldu. Böyle bir uygulamayı hiç yakıştıramadım. Size güvenerek aracımı bırakıyorum toz içinde pislik içinde alıyorum. Görsellerde aracımı bıraktığım ve sisteme yüklenen halindeki fotoğraflar mevcut. Bir de aldığımdaki fotoğraflar mevcut. Hiç yakıştıramadım.

28 Mart 2024 08:09 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Okan
Okan
28 Mart 2024 13:39

Aracımı bugün Başka bir markaya tekrar arabamı yıkatarak götürdüm. Satışını gerçekleştirdim. Geri dönüş yapıldı aracımı ücretsiz bir şekilde yıkatabileceklerini söylediler ama artık aracımı satmıştım. İlgilendikleri ve geri dönüş yaptıkları için teşekkür ederim.

Nazmiye
Nazmiye

Hangi firma ile satışını gerçekleştirdiniz acaba?

Hasan
Hasan

Kardeşim Allah aşkına sen ne zannettin ki Türkiye'de isini dürüst yapan kim var ekmek aldığın fırın bile sah tekrar lik yapıyor

Altan sonuçtan memnun değil

Sahibinden Araç Satışında Beklenen Fiyatla Gerçek Teklif Farkı

29 Şubat 2024 17:08
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Verilen Ön Teklifler Müşteri Çekmek Amaçlı, Gerçek Dışı Fiyatlar.

12 Eylül 2024 21:11
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com'un Güven Sarsan Araç Satış Süreci

25 Ocak 2025 16:15