Sağlık Bakanlığı Rapor Vermedi Hastane

18 Ocak 2024 21:00

Selamünaleyküm değerli hocalar. Kırşehir Devlet Hastanesi acil bölümünde hastalıktan çok rahatsızım. Enfeksiyon, boğazımda ağrı, ateş, öksürük, halsizlik ve ağrılarım var. İstirahat raporu istedim ancak '3 gün veremem' diyor. Ağır sanayide çalışıyorum ve bu durumda çalışmam imkansız. 'Olmaz, iş yerleri boş kalıyor' diyor. Peki insan sağlığı ne olacak? Ya da hastayken oraya gittiğimizde diğer insanların sağlığı ne olacak? Herkese bulaştıracağım. Herkesin kronik hastalıkları, çoluğu çocuğu var. Kendi sağlığımızla bile dalga geçer oldular. Eğer bana bir şey olsa, vebali nasıl ödeyeceksiniz? Şikayetçiyim, doktordan.

Abd
Abd

Doktor çalışamayacak kadar hasta olmadığınızı düşünüyorsa rapor yazmaz bu kadar basit. Bulaştırmaktan korkuyorsanız maske takarsınız, iş yerinize bildirirsiniz, iş yeri uygun görürse idari izin verir bu doktorun sorumluluğu değildir. İş yeriniz gerçekten hassassa git rapor al demek yerine size izin verebilir.

Ahmet
Ahmet

Senin zoruna ne gitti bu kadar ters ters konuşuyorsun hasta halimiz ile bir oraya bir buraya mi gidek senin başına en ufak bir şey hemen ağlamaya başlarsın doktora gitsiysem her şeyim orada hal olması gerek

18 Ocak 2024 06:36

26 Ağustos 2024 21:17