Sağlık Bakanlığı Oxopane Piyasada Yok

07 Eylül 2024 22:37

Annem onkoloji hastası ve tedavi sonraları Oxopane 20 mg kullanarak ağrıları geçmekte fakat şu anda İstanbul'un hiçbir eczanesinde 20, 10, 5 mg hiçbirini bulamıyoruz ve elimizdeki olan son kutusu da tükenmek üzere. Eczaneler stoklamış ve satmamakta. Buna bir çözüm bulmanızı arz ediyorum. Bu sorun ciddi bir sorun ve çözülmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü sıradan bir ilaç değil.

Çiğdem
Çiğdem

Annem şu an kullanmıyor ihtiyacı olan hala var mı

Furkan
Furkan

Var

Erdinç
Erdinç

Maalesef herkes gibi bende mağdurum bir bant yazıyor doktorum üç gün durması lazım vücudumda ama bir gün ancak duruyor oxopane kadarda işe yaramıyor ilaç yüzünden hayatım altüst oldu yokluk çekmek bir yana ağrıdan ayağımı kullanamaz oldum oysaki ne kadar çok faydası varmış her sene birkaç ay olmazdı ona göre tedbirimizi alırdık ama Mart ayından beri yok tamamen yüz üstü bırakıldık başka ilaçlar tavsiye ediliyor fakat o zamanda bağlılık yapıyormuş o ilaçlar en azından bunun yokluğu o kadar zor olmuyor diğer ilaçlara müptezel olup çıkarsak ne olacak umarım en kısa zamanda piyasa ya sürer ler bizlerde ağrısız hayatımıza devam ederiz ilacı kullanırken iyileştiği mi düşünmüştüm demek ki iyileşmemisim ilacı bulamayınca anladım ağrılar geri dönünce elbet sesimizi biri duyar ve bu konuda bize yardımcı olur

Ayla
Ayla

Evet, bende ne İzmir'de ne Ankara'da kaç aydır bulamıyorum. Benimde son kutu kaldı. Hastayı düşünen yok, varsa yoksa ilaç depoları ya da eczacıların kar hırsı😡

Sağlık Bakanlığı Oxopane Ca İlacı Agrı Kesici

29 Ağustos 2024 20:27