Sağlık Bakanlığı Kötü Muamele Ve İlgisizlik

Sağlık Bakanlığı Kötü Muamele Ve İlgisizlik
02 Ekim 2024 16:17

02.10.2024 tarihinde Kastamonu Taşköprü Devlet Hastanesi'ne ateşli bir şekilde gittik. Muayene sırası gelince içeri girdiğimizde içerinin çok pis olduğunu söyledik ve şikayet edeceğimizi belirttik. Dr. Bey de beni şikayet etmeyin, benim suçum yok dedi. Daha sonra bize çok ağır grip geçirdiğimizi söyledi. Ben de ben ve oğlum okula gidiyoruz, bize rapor yazar mısınız dedim, tamam dedi. Sonra size bir antibiyotikli serum takacağım dedi. Bize sadece bir Parol verdi. İçeride hemşire serumu takarken umursamadan ve damarlarımı patlatarak taktığı için uyardım, bana işimi öğretme diye azarladı. Serumunuz bitince içeri gelin dedi. Beni ve oğlumu içeride hasta olmadığı halde 15 dakika beklettiler. Oğlumun kolundan kanlar aktı. İçeri girince Dr. Bey'e bizi çok beklettiniz ve bir Parol taktınız, biz hiç iyi değiliz dedim. Sizin hiçbir şeyiniz yok, rapor yazmıyorum size dedi. Ben geceleri çok ateşleniyorum, siz de az önce çok ağır grip geçiriyorsunuz dediniz dedim. Sizin bir şeyiniz yok dedi. Sizi şikayet edeceğim dediğimde, kime isterseniz şikayet edin, bana bir şey olmaz dedi. Dr. Beyin adı ********. Arkasında bir beyefendi bana Dr. Bey'e işini öğretmeyin dedi. Ben de sizle değil, doktorla konuşuyorum dedim. Güvenlikleri çağırdılar. Hasta birine, bir bayana yapılan muamele bu mudur? Ülkemde hastaneleri şikayet ediyoruz, dönüş bile sağlanmıyor. Ne ilaç verdi ne rapor verdi. Benim ve oğlumun kolundaki serumu çekerek çıkarttılar ve benim sigortamdan para kesildi. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Sağlık Bakanlığı Hastanede Yanlış Tedavi Ve Kötü Muamele

26 Ağustos 2024 09:21