Sağlık Bakanlığı Hatalı Anjiyo Sonrası Yaşanan Sağlık Sorunları

02 Ekim 2024 16:08

17 Eylül 2024 de baş dönmesi şikayeti ile Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi’ne başvurdum. Yapılan muayene sonrası yoğun bakıma alındım ve 7 gün sonra servise çıkarılarak anjiyo olacağım bilgisi verildi. Yoğun bakım sürecimden sonra servise alındım ve anjiyo işlemi gerçekleştirildi.

Anjiyo sonrası kaldığım odaya bir kadın doktor ve asistan geldi. Doktor, kasık bölgesine yapılacak baskıyı asistana aceleyle anlattı ve odayı terk etti. Ancak asistan kasık bölgesine sadece elini koyarak baskı uyguladı. Daha sonradan öğrendiğim kadarıyla, bu baskının çok daha güçlü yapılması gerekiyormuş. O gece kasık bölgemde ciddi bir şişlik oluştu. Ertesi sabah durumu anjiyomu gerçekleştiren doktora bildirdim, ultrason ile kontrol etti ancak herhangi bir açıklama yapmadı.

Şişliğin ertesi gün daha da artması üzerine, tekrar sol kasıktan girilerek sağ kasığıma müdahale yapıldı. Sol kasığım iyileşti, fakat sağ kasığımda hâlâ acı, morluk ve hareket kısıtlanması sorunu yaşamaktayım.

Bu süreçte yaşadığım ihmal ve dikkatsizlikler nedeniyle mağdur oldum. Şu an hâlâ hastanede yatmaktayım ve bu konuda mağduriyetimin giderilmesi için gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Ad soyad: f****p******, tarih: 02.10.2024
iletişim bilgileri: 054***0599.

Hastanede Hijyen Ve Hemşire İlgisizliği Sorunu