Sağlık Bakanlığı Antalya Şehir Hastanesinde Temizlik Hoşgörü Hastaya Saygı Yok

07 Temmuz 2024 15:01

Antalya Şehir Hastanesinde 03.07.2024 - 05.07.2024 tarihleri arasında kız kardeşim doğum yaptı. Hastanedeki temizlik personelinin tavırları çok rahatsız ediciydi. Resmen 'Sende mi doğuracaksın, yine mi hamile geldi?' gibi konuşmalar yapıldı. Temizlik personeli ellerinden gelse hastayı kovacaklardı. Temizlik hiçbir şekilde deterjan kullanmadan duru su ile yapıldı. Her taraf kokuyordu, ilaç, serum ve kan kokusu vardı. Hemşireler serum takıp bıraktılar. Biz kendimiz serumu söktük. Asla bir ilgi düzeni yoktu, hastalara karşı saygı ve kibarlık göstermeyip haklı gibi bir de tersliyorlardı. İki defa serum bitti dememize rağmen gelmediler. Odaya ne doktor ne çalışanlar odaları dolaşıp hastayla ilgilenmiyordu. 48 saat kaldık. Hasta için bir defa doktor odaya geldi. Muayene etmek için yeni hastane düzenli ve temiz olur diye gitmiştik ama asla memnun kalmadık çünkü iki gün zor dayandık ve bir an önce çıkmak istedik. Gerekenleri yapmanızı rica ediyorum ve insanları bu şekilde mağdur etmemelisiniz.

20 Ocak 2024 15:47

09 Kasım 2023 12:30