Gökhan sonuçtan çok memnun

Sade Net Sözleşme İptali İstememe Rağmen 5000 TL Para İstiyorlar

02 Ağustos 2024 11:04
Gökhan'ın Teşekkür Mesajı
“Olması gerekeni yaptığınız için teşekkürler.”

TurkNet'e abone olmak için aradım, bana telefondan ve WhatsApp'tan bilgilerimi atmalarını söylediler. SadeNet bizim alt kuruluşumuz dedi. Araştırma yaptığımda hiçbir ilgisi olmadığını öğrendim ve müşteri hizmetlerini aradım, iptalini istedim. Bir sorun olur mu diye sordum, yok siz ön sözleşme yapmışsınız, temsilcimiz bir hafta içinde sizi arayıp iptal edeceğini söyledi. Bugün sabah internetinizi bağlayacaklarını söylediler. Dün iptalini istediğimi söyledim, keyfi iptal olmaz, 5000 TL cayma bedeli ödeyeceksiniz dediler. Üstünden 24 saat geçmeden iptalini istiyorum. Şu başıma gelenlere bakın, ne sözlü ne de ıslak imzam olmamasına rağmen beni zor durumda bıraktıkları için buradan CİMER ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı beyan ederim.

02 Ağustos 2024 14:33 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Abonemiz, Konu ile alakalı sizlere daha detaylı bilgi aktarabilmek ve hızlıca yardımcı olabilmek adına buradan abone kodunuzu paylaşabilir veya iletişim bilgilerinizi gönderebilirsiniz. Tarafınıza aynı gün içerisinde dönüş sağlanacaktır...

02 Ağustos 2024 15:53

Az evvel Sadenet müşteri temsilci K*** Hanım arayıp böyle bir cezai işlem olmayacağını belirtti yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.

08 Ağustos 2024 11:42

Olması gerekeni yaptığınız için teşekkürler.

Serhat

Sadenet aradı müşteri temsilcisi ve iletişim zayıf olduğu için iptal ettirmek istediğimi söyledim 5.000₺ ceza diyor müşteri temsilcisi sert sert konuşuyor umarım düzeltirler

Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Tarık
24 Ocak 14:08

Erkan
21 Mart 11:39
Kürşat sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yönlendirme Ve İzinsiz Abonelik Nedeniyle Mağduriyet

Kürşat