Sabiha Gökçen Havalimanı Otopark Online Ödeme Sorunu Ve Ücret İade Etmeme

Berk
22 Temmuz 2024 22:135.692

Aracım için 10.06.2024 tarihinde saat 01.00'da online olarak ödeme yaptım. Fakat bileti okuttuğumda 'Gişeye gidiniz' diye uyarı aldım. Gişeye gittiğimde görevliye ödememi gösterdim, 'Hayır, ödeme alınmamış. Provizyonda bu size iade gelir, tekrar ödeme yapmalısınız' dedi. Bunun üzerine kasada başka bir kart ile ödeme yaptım. 1 gün sonra online ödeme yaptığım karttan paranın çekilmiş olduğunu gördüm. Yaklaşık 20 kere SAW müşteri hizmetlerini konuyla ilgili aradım. Her seferinde 'İki gün içerisinde konuyla ilgili size dönecekler, kesin' diye cevap aldım fakat arayan olmadı. Koskoca Havalimanı otoparkı iki aydır 735 TL paramı iade etmedi. Yanıltıldığımı düşünmeye başladım. Lütfen 11 Haziran'da açtığım şikayet kaydına birisi dönüş yapsın. Kayıt numarası: sgc-131923.

İGA Havalimanı Otoparkında Ödeme Sorunu Ve Mağduriyet

Esra
4 Haziran 2024 15:035.406

İGA Havalimanı Otopark Ödemesi Mağduriyeti Hk. 30 Mayıs- 2 Haziran 2024 tarihleri arasında aracımı bıraktığım İGA Haval...

İGA Havalimanı Otoparkında Ödeme Sorunu Ve Mağduriyet

İGA İstanbul Havalimanı Otopark Ücret İademi 24 Gündür Yapmıyor!

Sule
4 Temmuz 2023 16:169.990

"Geç de olsa teşekkürler"

Sabiha Gökçen Havalimanı Pendik Çamçeşme Mah. Bu Uçak Gürültülerinden Son Derece Rahatsız!

Sabiha GökçenHavalimanı Pendik Çamçeşme Mah. Bu Uçak Gürültülerinden Son Derece Rahatsız!

Ylmz
Sabiha Gökçen Havalimanı Mescit Ve Polis Memurunun Tavrı