Saat & Saat İade Almamak İçin Uğraşıyor

Saat & Saat İade Almamak İçin Uğraşıyor
31 Mayıs 2024 19:17

Sipariş numaram:SS1000009112
Saat & Saat adlı markanın ilgisizliği ve umursamazlığı yüzünden yeni dolandırılanlardan birisi olacağım sanırım. Böyle bir hizmet olamaz ne müşteri için iletişim kanalı ne de başka bir şey var. Üyeliksiz sipariş oluşturdum ve bir saat aldım. Saati aldığım gün sipariş iptali için başvurdum ancak asla ve asla iptal etmediler mailler aşağıda mevcut. Kargoya verilmemiş ürünlerin bile siparişini iptal etmiyorlar inanılmaz bir şey bu. Benim iptal talebimden sonra ertesi gün akşam kargoya verdiler ürünü. Şimdi ürünü teslim aldım ve kargosunu açmadım bile ve sitelerinde bulunan saçma sapan kolay iade kısmından kod alamıyorum! Böyle bir hizmet olamaz. İade kargo için sipariş bilgileri ile giriş yapıyoruz ve iade kısmına bastığımızda üyelik kısmına atıyor. İnsanı aldığı ürün ile rezil ediyorsunuz. Bu durumu Tüketici Hakem Heyeti'ne de sunacağım ama böyle ilgisiz bir mağaza daha önce hiç görmedim. Sattığınız ürünü iade almak istemiyorsunuz galiba? En kısa sürede iade sürecimin başlamasını rica ediyorum. Tabi bir de ücretin iade süreci var ki yasal süreci aşarsa gerçekten dava açacağım.

Berfin
Berfin
31 Mayıs 2024 21:55

Kolay iade yazan kısımdan asla iade kısmı açılmıyor siparişi üyelik ile almadığım için.

03 Haziran 2024 00:24 (Şikayetten 2 gün sonra)

10 Haziran 2024 11:09

21 Mayıs 2024 13:40