Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Saat & Saat Guess Marka Saat Su Kaçırması

Saat & Saat Guess Marka Saat Su Kaçırması
13 Mayıs 2024 12:53

Saat ve saatten aldığım Guess marka saatim bir ay olmadan su kaçırdı. Denize ya da havuza girmediğim halde. Piazza mağazasına saat ve saate getirdim. Maalesef ki buradaki arkadaşlar hem çok ilgisiz hem de saati teknik servise gönderebileceklerini söylediler. 1 ay suresi dolmamış bir saatin bu şekilde olması çok üzücü. Yüksek ihtimalle saat servis ve benim aramda gelip gelecek. Bundan sonra Saat & Saat ve Guess marka özellikle alır mıyım asla. Saat & Saat Piazza mağazasındaki personelinde biraz daha ilgili ve güler yüzlü olmasını temenni ediyorum. Saygılar

13 Mayıs 2024 16:06 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Teknik servise ürün ulaştığında size SMS ile servis linki gönderilecektir. Bu link üzerinden işlemlerinizi takip ederek taleplerinizi servis yetkililerine iletebilirsiniz. Saygılarımızla

Yasemin
Yasemin
13 Mayıs 2024 18:48

Merhaba henüz alalı 1 ay olmamış saati bu şekilde çözüm su kaçmaz garantisi verip de

17 Mayıs 2024 09:52

Atakan sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 14:38
Gülsemin sonuçtan hiç memnun değil

Gülsemin
05 Eylül 2023 10:57
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
11 Temmuz 2024 02:27
Saat & Saat Sadece Satışı Düşünen Servis Olarak Çok Kötü Bir Firma

31 Temmuz 2023 17:09
Saat & Saat Saat Firmasından Aldığım Guess Marka Saat İle İlgili Yaşadığım Garip Süreç

01 Haziran 2024 09:52