14 Ekim 2024 21:05

Saat ve saatin sitesinden Guess markalı saat siparişi verdim. Gönderdikleri saat kutusuna bu şekilde koyulmuş; ne garanti belgesi var, ne paketli ya da jelatinli. Çizik, muhtemelen garantisi dolmuş teşhir ürünü göndermişler ve ödediğime dair bir fiş göndermişler. Ben böyle bir sipariş geldiğini ilk kez gördüm. Böyle bir şey olabilir mi? Şikayetçiyim.

15 Ekim 2024 08:06 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Online sitemizde dijital garanti belgesi sürecine geçildiğine dair bilgilendirmemiz yer almaktadır. Garanti belgesine ulaşabilirsiniz. Ürünün kendi kutusu dışında paketleme yapılmamaktadır. Teşhir ürünü gönderilmemektedir. Saygılarımızla

Seray
Seray
16 Ekim 2024 22:11

Merhaba ürün jelatinli değildi ve çizikler mevcuttu gönderen mağazaya ulaşıp şikayetimi iletmeniz gerek bu şekilde ürün gönderilmez ayrıca başka siteden saat ve saatten sipariş oluşturdum ve gayet de garanti belgesi ile geldi kendi sitesinden sipariş vermememiz mi gerekiyor?

17 Ekim 2024 09:48

Merhaba Değerli Müşterimiz, Online sitemizde ürünlerin açıklama kısmında dijital garanti belgesi sürecine geçildiğine dair bilgilendirme yer almaktadır. Saygılarımızla

Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2025 14:54
Guess Saatim İçin Eksik Ve Sorunlu Hizmet
Guess Saatim İçin Eksik Ve Sorunlu Hizmet
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 12:46

14 Haziran 2024 11:10