Yanlış İlaç Tedavisi Sonucu Yaşanan Alerjik Reaksiyon

22 Aralık 2024 01:58

Özel Rumeli Hastanesi Dahiliye Doktoru Dr. C***** I***'tan şikayetçiyim. 19 Aralık Perşembe günü gece aşırı vücut ağrılarım, ateş ve burun akıntısı şikayetleriyle Özel Rumeli Hastanesi'ne gittim. Acilden giriş yapmamıza rağmen bir üst kata çıkarıldık ve Dahiliye doktoru C***** I*** üstün körü bir muayene etti. Bir serum yaptırdı. Reçete olarak da daha önce hiç kullanmadığım bir antibiyotik ve bir alerji ilacı verdi. Doktora kalp hastası olduğumu ve kullanamadığım ilaçları da söylemiştim. Ancak verdiği ilaçları cuma günü kullandım. Cumartesi günü sabah ensemde ve kulaklarımın arkasında kabarcıklar ve kaşıntıyla uyandım. İlk etapta aklıma ilaç yan etkisi hiç gelmedi. O gün içinde de ilaçları kullandım. Akşam gitgide kabarcıklar boğazıma ve yüzüme doğru atmaya başlayınca ilaç yan etkisi olduğunu anladım ve hemen hastaneye gittik. Acilde başka bir doktor vardı. O da resmen zorla müdahale etti. İlaçlar sanırım ben kalp hastasıyım diyorum, 'evet olabilir, ilaçları bırak o zaman' diyor bana. 'Ya bir bıkmadınız bile, bu kabarcıklar artıyor. Ben kalp hastasıyım, bir sıkıntı olabilir.' dedikten sonra 'tamam gel bakayım' dedi sonunda. Güçlü bir alerji iğnesi yaptırdı ve başka ilaçlar reçete etti. Umarım bunlardan yana sıkıntı yaşamam ama hem hastanenin ilgisizliğinden hem de Dr. C***** I***'tan şikayetçiyim. Gerçekten çok korktum, ilaç alerjisi başka bir şeye benzemez çünkü.

Evrim sonuçtan hiç memnun değil

Rumeli Hastanesi'nde Yetersiz Hizmet Ve Saygısız Davranışlar

02 Şubat 2025 15:30
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 11:25
Kesinlikle Okuyunuz Sağlığım Hiçe Sayıldı Rumeli Hastanesi Pişmanlık!
Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 16:12