Barış sonuçtan memnun

Kocaeli Auto Teknik RS Servis

Barış
14 Mayıs 2024 18:45

Kocaeli RS Servise avuç içi kadar darbeyi düzeltmek için gittim. Mini onarımı kullanırım diye. Kaporta ustası olan Suriyeli biri geldi ne konuştuğun dan bir şey anladım ne yapacağı işlemden. Diğer ustalar onun söylediğini bana izah etti boyası zarar görebilir parçasının yarım boyanması gerektiğini söyledi. Mini onarım içinde başvuru yapmıştım ama dönüş yapılmadı. Ufak yer için niye parçayı boyatayım. Başka yere gittim iki dakikada düzeltti ve boya falan zarar görmedi. İşi bilmeye Suriyelileri usta yapmışlar kasko yaptırmamızın hiçbir anlamı kalmamıştır kasko firmalarının buna dikkat etmesi gerekir. Kaskom sompo

14 Mayıs 2024 19:35 (Şikayetten 49 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Konuya ilişkin, inceleme işlemi derhal başlatılmış olup, RS Servis Müşteri İlişkileri Sorumlusu en kısa süre içerisinde, sizin ile iletişime geçecektir. Saygılarımızla RS Servis Genel Merkez

Ali sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2025 20:08
Mini Onarım Taleplerim RS Servis'te Reddedildi, Müşteriyle İlgilenilmedi
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 11:54
Mini Onarımda Büyük Hayal Kırıklığı: RS Servis Deneyimi
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Auto King Mini Onarım Hakkınızı Kullandırmıyor

21 Ağustos 2023 18:22
Auto King Mini Onarım Hakkınızı Kullandırmıyor
Arzu sonuçtan çok memnun

24 Temmuz 2024 20:32
"RS otoda yaşadığım sıkıntının düzelmesi için elinden gelenim fazlası çaba harcayan müşteri hizmetlerinden pelda hanıma ve aracımdaki sorunu gideren tüm servis görevlisi arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum"
RS Servis RS Oto Aracımı Mahvetti
Ali sonuçtan çok memnun

14 Temmuz 2024 08:26
"Müşteri temsilcisi Pelda Hanıma; konunun aydınlatılması aşamasında gösterdiği yaklaşım, saygılı ve kibar davranışı için teşekkür ederim"