Royal Match Haksız Banlanan Hesaplar Ve Destek Eksikliği

19 Kasım 2024 03:40

10-2021 tarihinden beridir Royal Match oyununu oynamaktayım ve iki hesabım var. Sebepsiz yere hesaplarım banlandı, hiçbir şekilde takım sohbetine katılamıyorum. Başka hesap açıp yeni hesapla bile takım sohbetine katılamıyorum. Bu ne saçma bir sistem, durup dururken böyle emek verilen hesaplar nasıl banlanılır?

Herhangi bir argo, ırkçı kelime, küfür gibi kelimeler kullanmadım. Durup dururken neyi banlıyorsunuz anlamıyorum. Zaten sohbette uygunsuz kelime engeli var, istesek de yazamıyoruz.
Eee, yazamadığımız bir şeyin engeli saçma değil mi?
Bir an önce bu engelin, bu saçma sapan banın kaldırılmasını istiyorum. Destekten defalarca yardım istememe rağmen, dalga geçer gibi bu konu hakkında yardım edemeyeceğiz diyorlar.

Madem yardım edemeyeceksin, ne diye varsın, niye oradasın? Haksız yere yapılan banı kesinlikle kabul etmiyorum. Bunun peşini bırakmayacağım, gerekirse bütün mecralara başvuracağım. Takımdaki 50 arkadaş da şahidimdir, nasıl bir insan olduğumu çok iyi bilirler.

19 Kasım 2024 03:27

Sohbet engelinin bir an önce kaldırılmasını istiyorum sebepsiz yere neyin engeli bu o kadar emek verdiğimiz hesabımızı hatanız yüzünden yok edemezsiniz gerekenin bir an önce yapılmasını talep ediyorum Bize ulaşın bölümünden size yazdığımda aldığım yanıt bu konu hakkında yardımcı olamayacağım Madem yardımcı olamıyorsun ne diye varsın? 3 hesabımı sizlerle paylaştım 3 hesabımda engel sebepsiz yere bu emekler sebepsiz yere yok edilemez.

Yorumlar (6)

Serdar
Serdar

Takım lideriyim. Takımdaki arkadaşlarımla iletişime geçemiyorum. Hiç anlamadığım bir sebeple sohbetim engellendi, bu oyunu oynarken, sohbet edince insan daha keyif alıyor. Dilsiz lal bir şekilde sadece oyun oynamak çok sıkıcı, lütfen bu işe bir çare bulun.

Mehtap

Merhaba sorun çözüldü mü, çözüldüyse nasıl çözdünüz?

Selver
Selver
Şikayeti Çözüldü

Lütfen benimde mesaj yasağı sorunum var benimkinide çözer misiniz rica etsem lütfen grubumla hiçbir şekilde iletişim kuramıyorum lütfen gerçekten çok emeğim var

royal-match-haksiz-banlanan-hesaplar-ve-destek-eksikligi-2.jpg
royal-match-haksiz-banlanan-hesaplar-ve-destek-eksikligi-1.jpg
Mehtap

Merhaba sorun nasıl çözüldü?

Özkan
Özkan

Sohbet mesajım neden kilitlendi sohbet edemiyorum bu kadar emek verdim mesaj kısıtlamasını kaldırır mısınız rica etsem

Ömer
Ömer