Elif sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 23:17

05.01.2024 tarihinde Trendyol üzerinden Rossmann mağazasından manikür ve pedikür seti satın aldım. 06.01.2024 tarihinden itibaren İstanbul Anadolu (Tuzla/Kiraz) transfer merkezinde görünüyor. Bugün telefonuma aşağıdaki SMS geldi. Adres bilgilerim doğru, eksiksiz ve hatasızdır. Mağduriyetimin giderilmesini ve ürünün elime ulaşmasını talep ediyorum.

09 Ocak 2024 10:45 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, İsmim Berrin şikayetinizi çözüm sürecinde size yardımcı olacağım. Öncelikle yaşadığınız sorunu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Gerekli kontrolü sağlayıp, iletişim bilgileriniz üzerinden size en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla.

09 Ocak 2024 11:37

Sinan
Sinan

Bende de adresinizde bulamadık mesajı gönderdiler. Trendyol Express ama AGT Kuryeye dağıttırıyor. AGT Kurye ise kargolar birikince transfer merkezinden alıyor. Saçmalıktan başka bir şey değil. Şikayete de dönüş yapan yok.

Elif
Elif

Böyle saçmalık olamaz ürünüm şu an iade edildi 250 liraya aldığım ürünü şu an 350 liraya alıyorum bir de insanların üzerine suç atıyorlar adres bilgileri eksik ve hatalı diye mağduriyetimizin giderilmesi lazım

Burak sonuçtan çok memnun

25 Mart 2024 17:07
"Sorunum çözüldü. Tarafıma ücret iadesi yapıldı. Firma yetkililerine teşekkür ederim."
Begum sonuçtan çok memnun

14 Mayıs 2024 23:04
"Sorunumu çözdükleri için Müşteri temsilcisi Nurdan Hanım'a ve Beşiktaş mağazasından Ezgi Hanım'a çok teşekkür ederim. Değişimi sağlayan viaporttaki mağazaya da teşekkürler."
Beyza sonuçtan memnun değil

28 Ağustos 2024 23:25