Hakan sonuçtan memnun

25 Kasım 2023 21:54
Hakan'ın Teşekkür Mesajı
“Sonuçtan memnun kalmasam da ilginizden memnun kaldım teşekkür ederim.”

Rossmann İzmir Mavibahçe mağazasından Victor Hugo Jevert marka parfüm almıştım ve çok beğendim. Bitince tekrar gidip aldım. Ancak ikinci aldığım parfüm, ilk aldığım ürünle alakası yoktu; kolonya gibi kokuyordu. Bunun üzerine değişim için Manisa mağazasına gittim. Oradaki yetkililer ürünü iade alıp aynısıyla değiştirmeyi kabul ettiler. Yeni ürünü alıp, sorun çıkmaması için mağazada görevlinin önünde paketi açtım. Ancak bu ürün de kolonya gibi kokuyordu ve görevli de durumu anladı. Neyse ki ürünü iade kabul ettiler ve paramı geri verecekler. Fakat ben bu parfümün orijinalini, yani ilk aldığım haliyle nereden bulacağımı merak ediyorum. Gerçekten çok beğenmiştim ve acaba bu serinin üretiminde bir hata mı yapıldı diye düşünüyorum.

25 Kasım 2023 22:03 (Şikayetten 8 dakika sonra)
01 Aralık 2023 20:14

Merhaba Hakan Bey, 01.12.2023 tarihinde sizinle yaptığımız görüşmede konuyla ilgili sürecinizi tamamlayıp, çözüme ulaştırdığımızı ümit ediyoruz. Rossmann ile ilgili deneyimlerinizi bizlerle paylaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla.

02 Aralık 2023 20:32

Maalesef original parfüm satın alamadığım için, yani ürünün orijinali hâlâ bulamadıkları için şu anlık süreçten memnun değilim.

15 Aralık 2023 15:31

Merhaba Hakan Bey, 15.12.2023 tarihinde sizinle yaptığımız görüşmede konuyla ilgili sürecinizi tamamlayıp, çözüme ulaştırdığımızı ümit ediyoruz. Rossmann ile ilgili deneyimlerinizi bizlerle paylaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla.

01 Ocak 2024 21:25
Rossmann Parfüm Tester İle Aynı Değil

Selamlar. Öncelikle umay kozmetik firmasına ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. Aradılar sıkıntımı dinlediler. Artık o parfümün içeriğinin değiştiğini, bundan sonra bu şekilde üretileceğini söylediler. Sonrasında, ellerinde eski üründen olduğunu ve bana hediye olarak göndereceklerini söylediler ve 2 adet de gönderdiler. Teşekkür ediyorum bu davranışlarına. Ancak 2 parfümün de gelir gelmez fotoğrafını çektim. Buraya da ekliyorum. Maalesef bunlar da eski kokudan değil. Hatta resimde de belli olduğu gibi bu 2 parfüm birbiriyle de aynı koku değil. Görüntüde koyulukları bile farklı. Eski parfümümün boş kutusunu hâlâ saklıyorum. Eğer bir yetkili o parfümü isterse seve seve göndermeye hazırım. Sonuç olarak; bu kokudan bir daha alamayacağım için üzgünüm. Ancak ilgi ve alakaları beni mutlu etti. Çok teşekkür ederim ekibinize. İyi çalışmalar dilerim

01 Ocak 2024 21:27

Sonuçtan memnun kalmasam da ilginizden memnun kaldım teşekkür ederim.

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2023 00:17
Satiye sonuçtan hiç memnun değil

Satiye
15 Aralık 2023 19:00
Özgür sonuçtan çok memnun

Özgür
21 Mart 2025 21:42
"Biraz bürokrasi sorunundan sonra müşteriyi merkezine alarak çözüm yoluna gidilmiş, Rossmann müşteri temsilcisi aracılığıyla mağduriyet ortadan kaldırılıp ürün iadesi gerçekleşmiş, aynı zamanda victor hugo müşteri temsilcisi tarafından aranarak farklı bir parfüm hediyesi adıma kargolanmıştır, hem Rossmann a hem de victor hugo ya duyarlı çalışmalarından ötürü teşekkür ederim, gönül rahatlığıyla alışveriş yapılabilecek bir mağaza ve marka"
Rossmann Yanlış Parfüm Teslimatı ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Aldığım Parfümün Kalıcılığı Yok, Orijinalliğinden Şüpheliyim

06 Eylül 2025 13:56
Elif sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2024 10:58