Eda sonuçtan hiç memnun değil

Roidmi Robot Süpürge Arızası!

05 Kasım 2023 13:54
03 Kasım 2023 11:03

Garantiye giden ürünüm garanti kapsamına girmediği için kullanıcı hatası olarak yansıtılan ücretli onarımla yapılabileceği söylendi ama ürünümü alalı 1 yıl olmasına rağmen çok az kullandım ve gereken temizliğini yapmıştım kullanıcı hatası ile alakası yok ve ücretli onarımı kabul etmeyip geri gönderim istedim fakat videolu kargo açımı yaptım fakat ürünün arızalı olan ana fırçasını göndermemişler firmayı arayıp söyledim fakat 48 saat içinde dönüş sağlanacaktır denilmişti 5 gün olmasına rağmen hala bir dönüş sağlanmadı gerekenin yapılmasını istiyorum

10 Kasım 2023 19:01

Ana fırçayı gönderdiler fakat kendi fırçamız olmadığını düşünüyorum. Tamir olmadan gelen süpürgemin de fırçası geldikten sonra denediğimde önceki gelen o farklı ses şu an mevcut değil ama ilk gönderim sağladığımda fırça değişikliğinde o ses gider ama bir süre sonra motoru yakabilir denmişti ben onarım için gönderilen ürünümün onarımsız gelmesini istemiştim ama ben ürünüm ile oynandığını düşünüyorum ve benim mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesini istiyorum

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Wi-Fi Bağlantı Sorunu Çözülmedi, 9.750 TL Servis Ücreti Boşa

Fatma