13 Aralık 2023 00:00

7 ay önce astım teşhisi sebebiyle en iyisini alalım yeter ki iyi temizlesin diye Roborock markasının S7 maxv en son modelini üstüne ek garantisini ödeyip aldık. Satış temsilcisi özellikle bana çekiş gücünün yüksek olduğunu ve astım gibi rahatsızlıklarda kolaylık sağladığını belirtti. 2+1 ve 1 halısı olan evimi günlük temizledi akabinde bende her akşam filtresini toz haznesini süpürdüm fırçalarını temizledim abartısız her akşam. 6 ayın sonunda çekiş gücü düştü etrafta toz topakları bırakmaya başladı tozu hazneye toplayamadı. Servise gönderdik ve yetkili servis bize dedi ki eviniz çok tozlu çekiş gücü bu sebepten düşmüş makinenin içi tozlanmış açılıp temizlenmesi gerek ve bu işlem 750₺. Biz bu robotu tozu temizlemesi için aldık üretim amacı zaten bu! Bir de ürünün kendi garantisi varken üzerine ben ek garanti almışken nasıl 750₺ cihazı temizleme ücreti istersiniz? Bununla ilgili dava da açacağım sosyal medyadan da gereken tepkiyi göstereceğim!

Esra

Merhaba aynı sorun bende de oldu ama çok basit işlemle çözdük sorunu eğer hala devam ediyorsa size yardımcı olmak isterim

Murat

Esra hanım kusura bakmayın yorumunuzu gördüm aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözdünüz yardımcı olur musunuz

Elif

Merhaba. Nasıl bir yol izlediniz öğrenmek isterim

Şaziye sonuçtan hiç memnun değil

Roborock S7: Garanti Kapsamında Olmayan Yüksek Tamir Ücretleri

Şaziye
28 Mart 22:59
Roborock S7: Garanti Kapsamında Olmayan Yüksek Tamir Ücretleri
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Servis Sorunları Ve Ücret Şoku

02 Aralık 2024 01:09