Gül sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 01:22

Roborock S7 Max Ultra

Roborock S7 Max Ultra aldım. 6 ay olmadan 4 kez servise gitti. Yarin 5. Kez göndereceğiz. Her defasında sorun tam çözülmeden geri yollanıyor. Bood servis yetkilileri inatla değişim onayı vermiyor. Sürekli sıcaklık eşiği uyarısı verip olduğu yerde kalıyor. Wi-Fi ye bağlanmada sorun, sol tarafından ciddi ısınma, şarj olmama gibi birçok sorun yaşadım. Güncelleme vs yapıp geri gönderiliyor. Bu gidiş gelişlerde ürün üzerinde sürtünmeler, köpüklerde kırılmalar oluştu. 6 aydır bu büyük makineyi getir götür yapıyorum. Ciddi mağdur edildim. Ürün değişikliği talep ediyorum kabul edilmiyor. Hakem Heyeti ile uğraştıracaklar illa ki.

Gül
12 Ağustos 2024 01:50

Merhaba aldığımdan beri 7 ayda 5. Kez yine Roborock s7 max v Ultra robot süpürgem servise gitti. İnatla yazilim yüklendi deyip geri yolluyorlar. Hiçbir değişiklik yok maalesef. Bood servisi tarafından iadesi veya değişimi onaylamıyor. Yasal hakkim olmasına rağmen hakem heyetiyle uğraştıracaklar beni

Gül
12 Ağustos 2024 01:55

Bood yetkili servisi asla ve asla çözüm sunmuyor. Ocak 2024 te aldığım Roborock s7 max Ultra robot süpürgem 7 ay içerisinde tam 5 kez servise gitti. Sürekli sıcaklık eşiği uyarısı veriyor, çalışmıyor, aşırı ısınıyor... Telefonla görüşüp iade veya değişim istiyorum tamam deniyor, ama yapılmıyor. Güya yazilim yüklenip geri yollanıyor. Aynı hatalar devam ediyor.

Günsel sonuçtan hiç memnun değil

Günsel
31 Ağustos 2023 19:30
Roborock S5 Max Cihazım Kusurlu Ürün
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Servis Sorunları Ve Ücret Şoku

02 Aralık 2024 01:09

Roborock S7 Max Ultra: Sürekli Lidar Hatası Ve İade Talebi

Lütfi
10 Nisan 13:56

29 Temmuz 2024 23:09
Selda sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Roboroks S7 Robot Süpürgesini Servis Bozdu Ve Bozuk Şekilde Elimde

04 Ekim 2023 21:27