Roborock S6 Max Temizlik Robotu Servisi: Zaman Ve Emeğimizi İsraf Etmekten Başka Ne Yaptı?

Alihan
18 Haziran 2023 00:50

Roborock S6 max Temizlik robotumuzu servise gönderdik. Çalışırken mekanik bir sürtünme sesi daha sonrasında kulağa hoş gelmeyen tiz bir ses sıkıntısı olduğunu servis raporunda belirttik. Ayrıca Cihaz çalışırken mobilyalara çarpıp kendisine hasar veriyor.
09.06.2023 tarihinde servise cihazımız ulaşmış olup 16.06.2023 tarihinde teslim aldık. Bu 1 haftalık süreçte cihazımıza hiçbir müdahale yapılmamış şekilde geri geldi. Ve şarj aletinde çizikler ve kutusunda yırtık alarak, fırça kısmında da yırtıklar tespit ettik. Daha sonra şu soruyu kendimize sorduk. Delta Servis isimli firma bu 1 haftada zaman ve emeğimizi israf etmekten başka ne yaptı?

22 Mart 2024 17:14
Roborock 3 Kere Servisten Gelen Ürün Hala Çalışmıyor
Esra sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 12:16
Üç Ayda Bakım Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2024 19:37

Servisten Cevapsız Ve İşlemsiz Teslim Edilen Cihaz Mağduriyeti

Gülistan
15 Mayıs 17:15
Servisten Cevapsız Ve İşlemsiz Teslim Edilen Cihaz Mağduriyeti
Mehmet sonuçtan çok memnun

11 Eylül 2023 19:05
"Media Markt Gordion mağazası mağduriyetimi gidererek, ürün değişim sağladı. Teşekkür ediyorum."
3 Aylık Roborock S7 Robot Süpürge Yükseklik Sensörü Paslanması
Roborock Kategorileri