26 Şubat 2024 11:38

Roborock Q7 Max Plus çöp istasyonlu akıllı robot süpürgeyi Eylül ayında satın aldım. Ocak ayında arızalandı. Tertemiz bir şekilde kutusuna koydum ve Teknosa'ya teslim ettim. 11.01.2024 tarihinde Teknosa, cihazı servise gönderdi. Temiz gönderdiğim süpürge, tam bir ay sonra 'kirli' gerekçesiyle işlem yapılmadan geri gönderildi. Teslim almadan tekrar Teknosa servisine gönderdim; ancak yine servis, 'kirli' diyerek 26.02.2024 tarihinde hiçbir işlem yapmadan cihazı geri gönderdi. Paspasın simsiyah olduğunu gördüm. Ben öyle göndermedim; göndersem bile servisin görevini yerine getirmesi gerekirdi. Resmen bu üründen ve servisinden şikayetçiyim, çok pişman oldum. Bu süpürgeye harcadığım paraya üzülüyorum.

Kasim
13 Mart 2024 16:13

Merhaba halen robot süpürgem serviste, ocak 11 2024 tarihinden beri üçüncü gidişi servise resmen hayatım boyu aldığım en kötü ürün, ne böyle bir servis ne de böyle bir uygulama gördüm, hayal kırıklığı

Mahmut
20 Kasım 2023 12:16
Roborock Q7 Max Plus Robot Süpürge
Perihan sonuçtan hiç memnun değil

Perihan
10 Temmuz 2024 19:19
Ramazan sonuçtan çok memnun

Ramazan
25 Mart 11:48
"Servise alınacağı belirtildi. Daha önceki modelleri farklı bir ithalatçı firmanın getirdiği bu tarz sorunlar yaşanabildiği, kendilerinin bu konuda yardımcı olmaya çalışacaklarını belirttiler. Roborock Türkiye Şeyma hanım yardımlarınız için teşekkürler inşallah servis sonrası arızamda çözümlenir yaşadığımız mağduriyeti unutabiliriz. İyi çalışmalar."

Aygün
27 Mayıs 2024 19:34