Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Q7 Max Fırça

05 Ocak 2023 21:40

Sektörde önemli bir seviyede olduğunu düşündüğüm Roborock marka Q7 max süpürge aldım. Bir haftadır kullanıyorum ama halı üzerindeki saç ve kılları çekmemesi üzerine arkadaşlarıma danıştım ve öğrendim ki ana fırçası diğer makinelerin fırçası gibi değil, sadece silikondan oluşuyor. Yani saçları çekmemesi sadece tekerlere ve fırça kenarlarına sarılması gayet doğalmış. Çok araştırmama rağmen ne yazık ki saçı çekebilecek uygun fırça da bulamadım. Bu fırçalar üretilmeden kesinlikle alınmaması gerektiğini belirtirim.

Yorumlar (12)

Fatma

Ali express hangi site rica etsem bilgi verir misiniz

Halime

Bende çok araştırdım fakat bulamadım hangi marka modelin kıl fırçası uyumlu oldu acaba yazarsanız çok sevinirim

Serdar

Aliexpress ten uyumlu fırça bulabilirsiniz

Serap

Merhaba. Siteden aldığınız kisinin ismini yazmanız mümkün mü acaba bende arıyorum ama bulamadım uyumlu olan. Silikon fırça var sadece

Reklam amaçlı değildir.

Ayşe

Bu üründen miydi sizin aldığınız da

roborock-q7-max-firca-1.jpg
Ayşe

Merhaba fırçadan memnun kaldınız mı silikonla arasında fark oldu mu acaba bir de ne kadar zamanda geldi

Ayşe

Merhaba hangi siteden buldunuz acaba bu fırçayı

Serdar

Reklama girebilir o yüzden yazamadım. Yurt dışından ürün alınan isminde kişi adı olan bir site. Ama uyumlu olup olmadığını satıcıya sorup mutlaka teyit edin

Esra

Çözüm için ulaştılar mı. Ben de yeni aldım gerçekten inanamıyorum. Yeni bir orta fırça üretilmeli bunlara uyumlu lütfen yazalım sürekli

Ayşe

Ne kadar zamanda elinize ulaştı ekspress sanırım ilk kısmi isim bende bakıyordum q7 max uyumlu yazıyor ama yinede sorayım çok teşekkür ederim

Serdar

Yazılmadı ama ben çözümü buldum araştırmanızı tavsiye ederim (internetten yurt dışından uyumlu fırçayı aldım)

Roborock Kategorileri