Merve sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Müşteri Servisi Ve S8 Mağduriyeti!

Roborock Müşteri Servisi Ve S8 Mağduriyeti!
22 Mayıs 2024 21:08

2024 Mart ayında aldığım Roborock S8 robot süpürgeyle ilgili olarak, 2.4 GHz frekansından bağlanmaya çalışmama rağmen Wi-Fi bağlantı sorunu yaşadım ve hiç kullanamadım. Servise gönderdiğimde üründe sorun olmadığını ve Wi-Fi'ye bağlandığını söyleyerek geri gönderdiler. 5 GHz'yi desteklemediğini biliyorum ve süpürgeyi alıp tekrar 2.4 GHz üzerinden saatlerce uğraşarak bağlanmaya çalıştım ancak yine sonuç alamadım. Servisi aradığımda iade istediğimi söyledim ve iade talebiyle geri göndermemi istediler. Ürünü satın aldığım Vatan Bilgisayar aracılığıyla iade talebiyle '110MS0033368' servis numarasıyla gönderdim ve ürün bana geri gönderildi. Yüksek meblağlar ödeyerek Mart ayında aldığım ürünü bir kez bile kullanamadım ve Mayıs ayı bitmek üzere. Aldığıma çok pişman oldum! Artık ürünü görmek bile istemiyorum ve Roborock'un sözünde durarak ürünü iade almasını talep ediyorum.

Gülsüm
Gülsüm

09 Bende de aynı sorun vardı yeni aldım bağlantı sorunu diyordu modemi sıfırladım modem adını değiştirdim özel karakterler., _ modem adında olmayacak onları silip yeniden bağlanınca düzeliyor

Mete sonuçtan çok memnun

01 Şubat 2025 00:28
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Ve Vatan Bilgisayar İle Hayal Kırıklığı

İbrahim
22 Aralık 2024 18:46
Umit sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Süpürge İle Bitmeyen Sorunlar

07 Ocak 2025 21:15