21 Mart 2024 18:514.450

Robo kahve makinesi sahibiyim. 1 adet Kaşık süzgeç satin almak istiyorum. Tüm interneti aradım taradım hiçbir yetkiliye ulaşamadım. Hiçbir teknik servis ağı yok Ankara da. Yedek parça alacağım sipariş vereceğim bir sitede yok. Bu ürün olmadığı için kahve makinesini hiçbir şekilde kullanamıyorum. Lütfen bir yetkili bana ulaşıp yol gösterirsiniz bu ürünü nereden bulup alacağım?

23 Mart 2024 14:40

Robo yetkilileri cep telefonu numaramı istemişler ilettim ama asla arayan soran yok. Aramicaksaniz yardımcı olmayacaksanız neden numaramı istediniz sayın yetkili? Teknik servis ağınız sıfır. Bir daha asla robo marka bir ürün asla almam ve kimseye tavsiye etmem

22 Mart 2024 10:57 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba telefon numarası yazar mısınız arayalım sizi

22 Mart 2024 18:27
Eki aç

İçindeki kahve kaşığı süzgeçine ihtiyacım var. O olmadığı için kahve makinesini hiçbir şekilde kullanamıyorum

22 Mart 2024 19:43

Markaya telefonumu ilettim ama halen geri dönüş yapmadılar. Arayan herhangi bir yetkili yok malisefki

23 Mart 2024 14:38

Sayın robo numaramı istediniz verdim fakat hiçbir şekilde iletisim kurmuyorsunuz. Neden? Aramicaksaniz neden numaramı istediniz?

Orhan
Orhan
2 Ocak 2025 21:54

Aynı sorun bende de var. Yedek parça bulunmuyor maalesef. Alet çöp oldu. Mecburen eski kapsül kahve makinemi kullanıyorum.

İpek
İpek
6 Kasım 2024 13:25

Merhaba Özlem hanım, bende aynı ürünü arıyorum şu an da ve dediğiniz gibi firmaya ulaşamıyorum. Sizin sorununuz çözüldü mü? Çözüldüyse nasıl oldu? Ürünü başka bir yerden mi buldunuz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Tuğba
Tuğba
16 Ocak 2025 16:043.081

Robo kahve makinesi kaşığının içerisinde ki süzgeç den hiçbir yerde bulamıyorum. Yedek parça satışı her kahve makinesi m...

Robo Kahve Makinesi Arızası

Demet
Demet
17 Mayıs 2024 15:432.177

Robo kahve makinesi aldım, fakat hiçbir şekilde servisi bulunmuyor. Arızalandığında çare yok, adeta çöpe atılacak gibi b...

Robo Müşteri Hizmetlerinin Sorumsuzluğu

10 Ağustos 2023 11:331.133

Roboturkiye.com üzerinden kahve makinesi satın aldım. Makinenin metal filtresi kayboldu. Makineyi alalı daha 2 hafta old...

Tümünü Gör
Robo 65 İnç Televizyonumun Kurulum Ve Kargodaki Aksaklıkları

Robo 65 İnçTelevizyonumun Kurulum Ve Kargodaki Aksaklıkları

Zafer
Robo Klima Sıkıntısı!

Robo KlimaSıkıntısı!

Doğukan
Robo Kullanılmış Ve İade Edilmiş Ürünü Yeni Müşteriye Yollamak Nedir?

Robo KullanılmışVe İade Edilmiş Ürünü Yeni Müşteriye Yollamak Nedir?

Deniz
Robo Ürün İadesi Yapılsın!

Robo Ürün İadesiYapılsın!

Hasan
Robo 1 Aydır Serviste Bekleyen Cihaz Arızalı Şekilde Gönderildi!

Robo 1 AydırServiste Bekleyen Cihaz Arızalı Şekilde Gönderildi!

Emre
Robo Bozuk Çıktı Ve Çalışmıyor!

Robo Bozuk ÇıktıVe Çalışmıyor!

Bayram