Mert sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor K Light Devir Sorunları

07 Mayıs 2024 00:43

Kasım 2023 yılında k light 250 0km bayiden aldım motosikleti aldım. Rodajını özenle yaptım. 700km de ilk rodaj bakımı için götürmemi söylediler ve götürdüm. Motosikleti 100 km daha sürdükten sonra bir gün kontağı kapattım ve işimi hallettikten sonra kontağı tekrar açıp motoru ısıtmak. İçin motoru çalıştırınca boş viteste 8000 devir çevirmeye başladı ve bağıra bağıra bir hal oldu ve bu sorun düzelmedi. Servise götürdüm motoru bana rölanti sensörü ve gaz Kelebek sensörü fabrika sorunu olduğu söyledi ve parça sipariş verildi. Rölanti sensörü değiştirildi garanti kapsamında ve sorun yine de düzelmedi. Bunun üzerine gaz Kelebek sensörü sipariş ettik hala. Bekliyoruz memelerinden itibaren 5 ay geçti. Motor bu sorunu yaptığında Aralık ayındaydık ve şu an mayıstayız. En kötü k light bana denk geldi servise defalarca sorunu bildirdim ama parça bekliyoruz diye salladılar. Müşteri hizmetlerini aradığımda olumsuz hava şartlarından dolayı parça gelmiyor diyerek diyerek geçiştirildim. Ben bunu motoru alabilmek için günde 12 saat kuryelik yaptım yağmur çamur demeden ve hala da yapıyorum. Sorunum telafi de edilmiyor hala kullanamadığım motorun borcunu faiziyle ödüyorum.
#keeway #RKS #k light 250

Uğur
Uğur

Merhaba Aynı sorundan bende de var. Motor lambası yaktı ve motor az ısındıgında rolantı 2000 ile 3000 devir arasında kalıyor yaklaşık 2 aydır parça bekliyoruz garantiden değişecek diyorlar. Siz sorunu çözebildiniz mı bilgi verme sansınız var mı rolantı sensör olarak başka bir marka modelin kı uyuyorsa onu takayım diyorum ama onu da bulamadım sizlerin bilgisi var mı acaba

Ahmet

Mert bey öncelikle geçmiş olsun. Aynı şikayet ve aynı parça talebi ile bende 1 aydır bekliyorum. Sorununuz çözüldü mü acaba, çözüldü ise nasıl bir yol izlediniz bilgi verebilirseniz sevinirim.

Ahmet

Gaz Kelebek sensörü bekleyen arkadaşlar" Opel Vectra a gaz Kelebek potansiyometre delphi marka" Opel yedek parçacılarından temin edip taktırabilirsiniz. Dilerseniz sensörü yanınızda götürüp bundan istiyorum derseniz daha iyi olur. RKS k light 250 ile uyumlu. Ben taktım sorunsuz çalışıyor.

Mert
Mert

Merhabalar geçmiş olsun ama geçeceğini sanmıyorum şu an temmuz ayındayız parça hala gelmedi hatta üstüne bir de durduk yere kilometre teli de bozuldu hiçbir parçası da bayisinde yok ve asla temin edilmiyor. Tüketici Hakları'na da başvurdum şayet umursanmadi.

25 Nisan 2025 17:07
RKS K Light 250 Motosiklet Ve Servis Hizmetlerinden Memnuniyetsizlik
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Batuhan
21 Şubat 2024 17:38
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2025 18:07