Onur sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor BİM Aktüel RKS Elektrikli Bisiklet Bozuk Ürün

RKS Motor BİM Aktüel RKS Elektrikli Bisiklet Bozuk Ürün
31 Mayıs 2024 00:39

29.03.2024 tarihinde BİM den RKS marka elektrikli bisiklet aldım. Evde bisikletin bataryasını şarja taktım lakin batarya şarj almadı. Hemen ardına RKS Adana Kozan servisine gidip durumu anlattım. Garanti kapsamında bataryayı teslim ettim. Günlerce bataryanın garantiye gönderilmesini bekledim. Gönderildi. Sonra günlerce gelmesini bekledim. Geldi. Servisin bana dediği "abi ellerinde batarya yokmuş. Gelmesi biraz sürer dediler. Fabrikada kaybolmasın diye bataryayı geri yolladılar. Gelince haber edecekler" yine günlerce bekledim. Tekrar gittim. Servisin bana dediği "Abi değişimi kabul etmediler. Bunlarla hep sıkıntı yaşıyoruz zaten. En son kavga ettik. Bunların servisliğini bıraktım" dedi. Derken 2 ay boyunca bekleyip bataryamı bozuk şekilde tekrar aldım. Akabinde bisikleti aldığım BİM mağazasına iade için gittim. Mağaza "ürünün iade süresinin dolduğunu, servisten iadeye uygunluk belgesi alırsam o şekilde iade alabileceklerini" söylediler. Tekrar servise gittim durumu anlattım. "Fabrika öyle bir düzenleme için bana belge vermedi. Ayrıca ben servisliği bıraktım zaten" dedi. Anlayacağınız BİM mağazasından aldığım sıfır RKS marka elektrikli bisiklet daha tekeri bile yere değmeden bataryası bozuk şekilde elimde patladı. Servis desen tam bir hayal kırıklığı, BİM zaten iadeyi kabul etmiyor. 2 aydır sıfır bisiklet evde öylece yatıyor. Perişanlık diz boyu. Artık Tüketici Hakları, avukatı, davası neyse hepsine başvuracağım. Benim için bir perişanlık süresi daha başlıyor.

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Elektrikli Bisiklet Sürekli Arızalı, İade Talebim Reddedildi!

28 Temmuz 2025 16:33

Aydemir
06 Şubat 2024 15:44

Nurettin
24 Mayıs 2024 16:32

25 Eylül 2024 15:26
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Elektrikli Bisikletim Arızalı, Parça Beklerken Mağdur Oldum!

22 Temmuz 2025 16:08