Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Çağatay
03 Nisan 2024 16:25

25.12.2023 tarihinde Yalova Erdeğer Renault Yetkili Servisi'nde Clio 4 marka aracımın kaza sonucu arka bagaj kapağı ve tampon kısmında oluşan hasar, kasko kapsamında onarılarak aynı tarihte fatura kesilmiştir. Yaklaşık üç ay süren bir zaman diliminde, tamir edilen tampon kısmında, eski kaza zamanında olduğu gibi, aynı noktalarda boya çatlakları meydana gelmiştir. Konuyla ilgili olarak 03.04.2024 tarihinde servise gittiğimde, ilgisiz bir tutumla karşılaştım ve ustaların inceleyeceği belirtildi. 45 dakika kadar bekledikten sonra, araca arkadan bir baskı uygulandığı söylenerek, açıklama yapıldı ve araç, herhangi bir işlem yapılmadan tarafıma teslim edildi. Yetkili servisin işçiliğine ve orijinalliğine güvenerek tercih ettiğim bu servis tarafından mağdur edildiğimi düşünüyorum. Çatlaklar zamanla daha da derinleşerek, hem boyaya hem de tampona zarar verecektir. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

03 Nisan 2024 17:11 (Şikayetten 46 dakika sonra)

Fehmi sonuçtan çok memnun

Fehmi
26 Ağustos 2024 22:31
"Yanlış anlaşılmadan dolayı oluşan bir problemdi Renault erdeğer ilgilendi gerekli hassasiyeti gösterdi çok teşekkür ederim"
Renault Servisi Sağlam Teslim Ettiğim Araç Farı
Tugay sonuçtan memnun değil

Renault İkame Araç Sağlamaması

Tugay
13 Ağustos 2024 22:44
Renault İkame Araç Sağlamaması
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio Disk Ve Balata Arızası Kısa Sürede İki Kez Tekrar Etti Mağduriyet Yaşıyorum

Semra
01 Ekim 2025 21:30

Kürşat
18 Ekim 2024 16:19
Renault Clio Servis Sonrası Far Sorunu
Uygun sonuçtan hiç memnun değil

Uygun
02 Temmuz 2024 13:34