Enes sonuçtan memnun değil

Renault Yetkili Servis Ayıplı Hizmet

12 Eylül 2024 22:07

2017 model Renault Clio ıv aracımı 12 Haziran 2024 tarihinde Renault Bayrak (Pendik) yetkili servisine "klima çalışmıyor" diye bakım randevusu oluşturdum ve aracımı götürdüm. Sabah erken saatte aracımı teslim ettim. Orada benim ile ilgili personele aracı ne zaman teslim alabilirim diye sorduğum zaman bana klima arızasına bağlı olarak aynı gün veya ertesi gün teslim alabileceğim söyledim. Klima ünitesinin kaçak kontrolü vb. İşlemler yapılacağı. Uzun soluklu bir işlem olabilir şeklinde bilgilendirme yapıldım. Aynı gün mesai saatlerinin sonuna doğru telefon ile arandım ve işlemlerin tamamlandığı söyledi. Klima ile ilgili kontrollerin yapıldığı herhangi bir kaçak olmadığını sadece gaz dolumu yapıldığını belirttiler. Ödeme işlemlerini gerçekleştirdim. Buraya kadar her şey olması gerektiği gibi ilerledi ama bugün 12 Eylül 2024 tarihinde klimam gene soğuk üfleme problemi oluşturdu. Bir önceki seferdeki gibi aynı poşet hışırtısı gibi ses çıkartıyor. Parasını ödediğim klima gazım 2 ay içerisinde uçup gitti.
Yetkili servisin klima arızası için vermiş olduğu bu hizmeti, ayıplı hizmet olarak nitelendiriyorum. Tüketici olarak bu konuda mağdur edildim. Eğer makul bir şekilde çözüm odaklı bir yaklaşım olmaz ise haklarımı sonuna kadar kullanacağım.
Kişisel verilerin korunması için sadece fatura bilgisini görsel olarak ekledim. İlgili fatura numarasından "BAF2024000000057" tüm detaylara ulaşılabilir. Süreci hızlandırabilmek adına iletişim sağlandığında daha detaylı bilgi paylaşımı yapabilirim.

13 Eylül 2024 13:42 (Şikayetten 15 saat sonra)
16 Eylül 2024 10:29

Selamlar tarafıma arama gerçekleştirmediniz. Beklemedeyim.

23 Eylül 2024 11:59

Selamlar, 20.09.2024 tarihinde sabah 9 da arabayı teslim ettim. Servisin yaptığı kontroller sonucunda klima radyatöründe problem olduğunu tespit ettiler. Bunun değişimi için 18.000 ₺ (küsuratını hatırlamıyorum) fiyat verdiler. Bunu yaptırmayacağımı belirttim. Aracımı 21.09.2024 tarihinde geri teslim aldım. Sonuç itibari ile benim çıkardığım sonuç şu, "klima çalışmıyor" olarak belirtmeme rağmen sadece klima gazı doldurmak için bir aparat taktıklarını ve kaçak olması durumunda gaz vermediğini öğrendim. Onun harici diğer kaçak olabilecek noktaların kontrol edilmediğini öğrendim. Eğer sistemimde kaçak olsa idi incelenin detaylandırılacağını düşünüyorum ama madem kaçak yok gaz nereye gitti bunu çözemiyorum. Güncel durumda kendi adıma garantili araba olmadığı sürece yetkili servislere gitmeme kararı aldım. Emeği geçen herkese teşekkürler.

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio Dış Mekan Isı Sensörü Arızası

İsmail
18 Haziran 2024 17:06
Renault Clio Dış Mekan Isı Sensörü Arızası
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
24 Ağustos 2023 11:48

Ferhat
13 Temmuz 2024 11:45
Renault Reno Servis Orsa
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane Sıfır Araçta Klima Sorunu Ve Servis Mağduriyeti

17 Mayıs 2025 00:11